Ζώδια

Τι κρύβει αυτή η Τρίτη; Διαβάστε τα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα λόγια που θα σας πουν για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ταύρος Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως σήμερα να μην είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να εκνευριστείτε ακόμη και για μικρά πράγματα που όμως είναι …πολλά !! Από το βράδυ ίσως μπορέσετε να ηρεμίσετε και να βρεθείτε με όμορφη συντροφιά.

Δίδυμοι Πολύ πιθανόν σήμερα να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και να φροντίσετε την συναισθηματική σας ηρεμία. Προσοχή σε ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα και που θα πάρει διαστάσεις εάν δεν το προσέξετε.

Καρκίνος Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες και πολύ πιθανόν να θέλετε να δείτε κάτι πιο χειροπιαστό. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε.

Λέων Τα οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσου σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα που σας απασχολεί. Το βράδυ θα υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη.

Παρθένος Μία πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία όμορφη συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εκείνο που θα σας φτιάξει όλη την υπόλοιπη μέρα. Η Σελήνη στους Διδύμους θα αυξήσει σήμερα και αύριο την δημοτικότητα σας.

Ζυγός Οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν. Βέβαια μην θεωρήσετε ότι δεν θα επιλυθούν σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Σήμερα όμως θα σας φανούν όλα βουνό και θα νιώσετε ότι δεν έχετε όσες δυνάμεις σας χρειάζονται. Μία συνάντηση με δικό σας αγαπημένο άτομο θα γίνει ίσως βράδυνες ώρες.

Σκορπιός Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν.

Τοξότης Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο και κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Η αποδοχή των άλλων είναι ένα σημαντικό ερεθίσματα για να πετύχετε τα μέγιστα.

Αιγόκερως Μια μέρα που θα σας χαρίσει συναίσθημα κι αποδοχή από δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο κι ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να «δεθούν» οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο.

Υδροχόος Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές, θέλουν τον χρόνο τους, που εσείς δεν πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας.

Ιχθείς Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό, χωρίς υπεκφυγές κι αναβολές.

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa