Κοινωνία

Την αποφυλάκιση του Μπούκουρα ζήτησαν δύο εισαγγελείς

Θετική εισήγηση αποφυλάκισης διατυπώνεται προς τον Ευστάθιου Μπούκουρα, εξαιτίας της διαφοροποίησής του σε σχέση με τις πράξεις της οργάνωσης από τη στιγμή της προφυλάκισής του.

Η εισαγγελέας Αικατερίνη Ψύρη προτείνει να γίνει δεκτή η αίτηση του βουλευτή για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Παράλληλα, η εισαγγελέας Στεφανάτου προτείνει, όσον αφορά την εξακολούθηση της κράτησής του λόγω παρέλευσης εξαμήνου, να σταματήσει αυτή και να του επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Αντίθετα, το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του, απορρίπτει το αίτημα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου για αποφυλάκιση, το οποίο υπέβαλε λόγω παρέλευσης του πρώτου εξαμήνου κράτησής του με τους δικαστές να αποφαίνονται ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.

Απορριπτικές είναι και οι εισαγγελικές προτάσεις προς το Δικαστικό Συμβούλιο, οι οποίες απαντούν αρνητικά στο αίτημα του Δημήτρη Κουκούτση για αντικατάσταση των περιοριστικού όρου της κατ΄οίκον κράτησης που του επιβλήθηκε μετά την απολογία του και σε αυτά των Νικόλαου Κούζηλου και Γιώργου Γερμενή για αποφυλάκισή τους.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa