Πολιτική

«Καμπανάκι» CNBC: Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι σίγουρος πως θα κερδίσει;

«O Αλέξης Τσίπρας τζογάρει» προειδοποιεί δημοσίευμα του CNBC για την Ελλάδα, το οποίο διερωτάται στον τίτλο: «Είναι σίγουρος ότι θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Όπως τονίζει το διεθνές οικονομικό δίκτυο, οι δημοσκοπήσεις δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ το προβάδισμα, αλλά με μικρή διαφορά με τη ΝΔ, ενώ υπάρχουν και δημοσκοπήσεις που του δίνουν τη δεύτερη θέση.

«Ο Τσίπρας έχει χάσει τη δημοφιλία του κι έτσι παραμένει αμφίβολο ποια θα είναι η νέα κυβέρνηση. Όμως, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή γιατί χρειάζεται ένα σταθερό πολιτικό περιβάλλον για να πραγματοποιήσει άμεσα μεταρρυθμίσεις» τόνισε στο CNBC ο Γερμανός οικονομολόγος και πρώην μέλος της ΕΚΤ Ότμαρ Ίσινγκ.

Όπως επισημαίνει, η νέα κυβέρνηση χρειάζεται να εμπνεύσει σταθερότητα τόσο στους Έλληνες όσο και στους επενδυτές αλλιώς, όπως λέει, η κρίση θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με τον Στίβεν Κίνγκ, επικεφαλής οικονομικό σύμβουλο της HSBC πιθανότατα θα υπάρξουν νέες πολιτικές διαμάχες τα επόμενα χρόνια για το τρίτο πακέτο βοήθειας αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει οι δανειστές.

Διαβάστε το δημοσίευμα του CNBC

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa