Εκλογές 2019

«Οργώνουν» την Μακεδονία Μητσοτάκης και Καραμανλής! Κινητοποίηση για την ιστορική ομιλία του πρώην πρωθυπουργού!  

Η  κινητοποίηση είναι πρωτοφανής, καθώς όλος ο «γαλάζιος» μηχανισμός ασχολείται με την μεγάλη  εκδήλωση της Τετάρτης, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές Α και Β Θεσσαλονίκης του κόμματος και θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ και τα στελέχη σε όλη την Κεντρική Μακεδονία προγραμματίζουν να δώσουν ηχηρό παρών, σε μια εκδήλωση που θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για την ώθηση που μπορεί να δώσει στο κόμμα εν όψει της κάλπης της 7ης Ιουλίου, λόγω κυρίως της ομιλίας για πρώτη φορά έπειτα από δέκα χρόνια του κ. Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την αυριανή εκδήλωση στο “Βελλίδειο” την Πέμπτη θα επισκεφτεί τις δυτικές συνοικίες (Αμπελόκηπους, Εύοσμο, Σταυρούπολη) και το απόγευμα της ίδιας μέρας την Καλαμαριά. Την Παρασκευή έχει προγραμματίσει να μεταβεί στον Λαγκαδά κι από εκεί στον Δήμο Βόλβης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πιάσει το νήμα της προεκλογικής εκστρατείας από εκεί που θα το αφήσει ο Κώστας Καραμανλής,

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή θα μεταβεί στον Έβρο και στη συνέχεια θα μεταβεί σε Κομοτηνή και Καβάλα. Το Σάββατο θα επισκεφτεί κατά σειρά τις Σέρρες και το Κιλκίς και θα κλείσει την περιοδεία της ημέρας στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω περιορισμένου χρόνου, ο πρόεδρος της ΝΔ είναι πιθανό να μην κάνει προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, εξάλλου και στη σχετική επίσημη ενημέρωση δε γίνεται λόγος παρά μόνο για επίσκεψη, αλλά μόνο συναντήσεις με στελέχη και πιθανώς μια βόλτα στην πόλη για να δει και να συνομιλήσει με κόσμο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa