Απίστευτες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ της μυστηριώδης εξαφάνισης πατέρα και γιου από την Άρτα που βρίσκεται σε εξέλιξη από την περασμένη Τετάρτη.

Ο 38χρονος που εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του στην περιοχή Άνω Σεργούλα της Φωκίδας αφού έδειξε το σημείο που βρισκόταν το νεκρός πατέρας του, ομολόγησε και πως τον δολοφόνησε.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην ορεινή Φωκίδα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (26/9/23) και σύμφωνα με το LamiaReport, γύριζε μόνος του τα τελευταία τουλάχιστον τρία 24ωρα στην περιοχή όπου τον είδε βοσκός πλησίον του Δαφνοχωρίου.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν και στα γύρω χωριά όπου ο 38χρονος αναζήτησε τροφή και νερό από κτηνοτρόφους σε ποιμνιοστάσιο. Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί, ενώ είχε εντοπιστεί νωρίτερα και το μαύρο Peugeot με το οποίο ο 65χρονος είχε μεταβεί από την Άρτα στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το Νοσοκομείο.

Ο 38χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον σκοτώσει. Τότε εκείνος αντέδρασε και πανω στη συμπλοκή τον σκότωσε. Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε αρκετά πιο μακριά σε δασικό δρόμο χτυπημένος, αλλά και δαγκωμένος από άγρια ζώα που υπάρχουν στην περιοχή. Μετά την πράξη του ο 38χρονος περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητο μέχρι που έμεινε από βενζίνη και στη συνέχεια κατέφυγε με τα πόδια στο ποιμνιοστάσιο, όπου τελικά εντοπίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος γιος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τετάρτης στην επαρχιακή οδό Τυμφρηστού – Καρπενησίου, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τη Λαμία και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας έχοντας υποστεί ρωγμώδες κάταγμα. Εκεί πήγε το ίδιο μεσημέρι ο πατέρας του που τον παρέλαβε μετά το εξιτήριο και ξεκίνησαν για την επιστροφή τους στην Άρτα με τον 38χρονο να φέρει κολάρο στο λαιμό.

Όμως, από τότε τα ίχνη τους χάθηκαν και οι αναζητήσεις παρέμεναν άκαρπες ως το πρωί της Τρίτης. Ένας βοσκός βοήθησε τους αστυνομικούς να τους εντοπίσουν, όταν ενημέρωσε ότι είχε δει στα βουνά της Φωκίδας ένα αυτοκίνητο με μόνο έναν επιβάτη που φαινόταν να αιμορραγεί. Τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην Φωκίδα, καθώς στο τμήμα μεταξύ Σεργούλας και Μαραθιά είχε εντοπιστεί για τελευταία φορά το στίγμα του κινητού του 38χρονου, ενώ αυτό του κινητού του πατέρα του είχε χαθεί από την Πέμπτη.