Κοινωνία

Απίστευτο: Βεβήλωσαν με σβάστικες το μνημείο του Παύλου Φύσσα (ΦΩΤΟ)

Φύσσας

Ακόμα και νεκρός, ο Παύλος Φύσσας, ένας ελεύθερος άνθρωπος, συνεχίζει να ενοχλεί τους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Υπάρχουν θαυμαστές της άνανδρης και στυγερής δολοφονίας του ράπερ Πάυλου Φύσσα από τα χέρια ενός χρυσαυγίτη; Όσο απίστευτο και αν ακούγεται ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που με τις πράξεις τους προκαλούν ντροπή σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες αφού  , προφανώς, ακροδεξιά στοιχεία άφησαν το «στίγμα» τους στο σημείο μνήμης του Έλληνα τραγουδιστή, γεγονός που ακόμα αποδεικνύει την ύπαρξη αυτής της νοσηρής μάζας μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες παρακάτω άγνωστοι(;) βεβήλωσαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα σχηματίζοντας σβάστικες με την υπογραφή C18, η οποία είναι υπογραφή  της νεοναζιστικής βρετανικής οργάνωσης «Combat 18», η οποία είχε κατηγορηθεί για δολοφονίες μεταναστών, -όχι μόνο στη Βρετανία.

Το 18 παραπέμπει στο 1ο και το 8ο γράμμα του αλφαβήτου, δηλαδή A και Η, τα αρχικά του Αδόλφου Χίτλερ(!)

Φύσσας

Φύσσας

Ο δήμος Κερατσινίου σε ανακοίνωση του για το περιστατικό σημειώνει ότι «η νέα θρασύτατη πρόκληση και η επανεμφάνιση των φασιστοειδών στους δρόμους της πόλης μας αποδεικνύει ότι το μέτωπο αυτό παραμένει ανοιχτό».

Επισημαίνει επίσης ότι «ο Δήμος καταδικάζει την άνανδρη φασιστική επίθεση στο σημείο της δολοφονίας, ένα χώρο με ιδιαίτερη συμβολική σημασία για εμάς, ένα χώρο μνήμης που θυμίζει στους κατοίκους της πόλης μας ότι ο αγώνας ενάντια στην απειλή του φασισμού πρέπει να είναι διαρκής στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές μας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa