Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρα

Ζώδια

Κριός Η σχέση σας με έναν συνεργάτη εξομαλύνεται με γρήγορους ρυθμούς και ο δρόμος είναι πια ανοιχτός για να ασχοληθείτε και με κάτι άλλο, πέρα από διαπροσωπικές αντιπαραθέσεις. Δώστε βάση στη σωστή επικοινωνία.   Αλλαγές σας περιμένουν στα αισθηματικά. Τα συναισθήματά σας γίνονται τώρα πιο περίπλοκα, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Ζητήστε τη βοήθεια ενός αδελφικού φίλου για να φέρετε εις πέρας μία αποστολή που σας δυσκολεύει ιδιαίτερα. Μην ανησυχείτε για την εικόνα σας – θα σας κάνει καλό να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας.   Πρόοδος σε ένα τεχνικό ζήτημα της δουλειάς. Επιτέλους κατορθώνετε να φέρετε μια δυσκίνητη κατάσταση στα μέτρα σας.

Δίδυμος Μην αρχίσετε έναν καυγά που δεν σας συμφέρει και που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να τερματίσετε όπως θα θέλατε. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, μέχρι να πάρετε το πάνω χέρι.   Ηρεμία στα οικογενειακά σας ζητήματα, μετά από ένα διάστημα εντάσεων και παρεξηγήσεων. Οι υποχωρήσεις και οι παραχωρήσεις που κάνατε, πιάνουν τόπο.

Καρκίνος Ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου δεν σας τα λέει και πολύ καλά σήμερα, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ξεκαθαρίσετε την μεταξύ σας κατάσταση, όσο ακόμα έχετε το περιθώριο. Μην διαιωνίσετε αυτή την προβληματική επικοινωνία.   Ο Δίας δίνει ώθηση στα επαγγελματικά, αλλά σας κρατάει πίσω στα ερωτικά. Τα πάντα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους – μη βιάζεστε.

Λέων Η επιθετικότητα ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, είναι ένας τρόπος να συγκαλύψει το δικό του ενδιαφέρον προς εσάς. Αντιμετωπίστε την με ψυχραιμία και μην την αφήσετε να σας ψαρώσει.   Σταθερά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Καλύτερα να περιμένετε το κατάλληλο σημάδι.

Παρθένος Το παιχνίδι της διεκδίκησης είναι πιο ύπουλο και περίπλοκο απ’ ό, τι νομίζετε. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία, προσεγγίζοντας το άτομο που σας έλκει, με τα πιο ακαταμάχητα μέσα. Μην υποτιμάτε τη γοητεία σας.   Ο Κρόνος σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Ζυγός Ένα νέο ξεκίνημα θα σας προκαλέσει έντονη νευρικότητα (ίσως περισσότερη απ’ όση υποψιάζεστε), αλλά τα πάντα είναι θέμα εργατικότητας και αφοσίωσης. Δείξτε σε όλους τι είστε πρόθυμοι να κάνετε.   Προσοχή στο φλερτ των Αιγόκερων, γιατί δεν θα μπορέσετε να του αντισταθείτε εύκολα. Κρατήστε τους σε απόσταση ασφαλείας προς το παρόν.

Σκορπιός Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην βοήθεια ενός ατόμου απ’ το εργασιακό περιβάλλον. Ήρθε η ώρα να ικανοποιήσετε μια μακροχρόνια επιθυμία σας.   Μείνετε στο σπίτι σήμερα, γιατί οι έξοδοι σας επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι ατυχείς συναντήσεις δεν είναι κάτι που χρειάζεστε, σ’ αυτή τη φάση.

Τοξότης Μείνετε κοντά στην οικογένεια και κάντε ό, τι μπορείτε για να την θωρακίσετε από εξωτερικές παρεμβάσεις. Όσα λέγονται στο πλαίσιό της, πρέπει να παραμείνουν εντός αυτού. Η εμπιστοσύνη αποκτά τώρα τεράστια σημασία.   Υπομονή στα επαγγελματικά, γιατί αυτό που κυνηγάτε, δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, μέχρι να φτιάξει η κατάσταση.

Αιγόκερως Αρκετά κράτησε η διαμάχη ανάμεσα σε σας και ένα πρόσωπο από τα παλιά. Καιρός να συμφιλιωθείτε μαζί του και να προχωρήσετε παρακάτω, με ή χωρίς αυτό. Η Αφροδίτη σας δίνει το συναισθηματικό ερέθισμα για να ξεκολλήσετε.   Αρμονικά κυλάνε οι φιλικές σας σχέσεις, ειδικά αυτές που δοκιμάστηκαν πολύ κατά τις προηγούμενες μέρες.

Υδροχόος Μη μασάτε με τις συνεχείς προκλήσεις των Ταύρων και των Διδύμων. Τα περισσότερα απ’ όσα λένε ή κάνουν, δεν τα εννοούν στην πραγματικότητα. Εστιάστε στην ουσία των πραγμάτων και αφήστε το σόου στην άκρη.   Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα με ασυνήθιστο τρόπο σήμερα. Μη βιαστείτε να του ανοίξετε – έχετε περιθώριο να το παίξετε δύσκολοι.

Ιχθύς Η κατάσταση της ερωτικής σας σχέσης είναι έκρυθμη, γι’ αυτό αποφύγετε τις μεγαλεπήβολες κινήσεις, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι το κλίμα επανέρχεται στη φυσιολογική του μορφή. Ο Άρης δοκιμάζει τις αντοχές σας σε κάθε επίπεδο.   Εξερευνήστε νέες επαγγελματικές προοπτικές, χωρίς να αγχώνεστε για το τι θα ακολουθήσει. Η τόλμη σας θα ανταμειφθεί.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa