Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν, από την Αλεξάνδρα Καρτά:

Κριός   Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σας ευνοεί σε κάποια επιχειρήματα που θα θελήσετε να ξεκινήσετε. Θα μπορέσετε να νιώσετε καλά για κάτι που φοβόσασταν πριν να σκεφτείτε. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί.

Ταύρος   Η Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, σας επηρεάζει πολύ περισσότερο από ότι αρκετά πιστεύατε. Αν και δεν θα συμβεί στο δικό σας ζώδιο, ό τομέας των αποκτημάτων και της ύλης, είναι ένας πολύ βασικός τομέας της ζωής σας που δυστυχώς αν κάτι εκεί δεν πάει καλά, σίγουρα χαλάνε σαν ντόμινο και άλλα θέματα.

Δίδυμοι   Η μέρα αυτή είναι σημαντικά για σας. Το κύριο θέμα που θα δώσω και μεγάλη βαρύτητα είναι αυτό της Σελήνης, στο ζώδιο σας. Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα προσωπικό θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σας.

Καρκίνος   Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, δεν σας δίνει και πολλά περιθώρια να παρακάμψετε θέματα που αφορούν την εργασία σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ότι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα υγείας δικά σας, ή και κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου, θα σας προβληματίσουν.

Λέων   Η Σελήνη σήμερα θα δώσει νέα πνοή σε έναν έρωτα που είχε το τελευταίο διάστημα περάσει κάποια προβλήματα. Αλλά και οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να περάσουν μία όμορφη και αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα και πολύ πιθανόν να γνωρίσουν τον άνθρωπο που θα βάλει νόημα στην ζωή τους. Οι φίλοι μπορεί να μην συμφωνούν απόλυτα με τις επιλογές σας.

Παρθένος   Μία δύσκολη Σελήνη για σας. Μπορεί να δείτε κάποια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά να φρενάρουν ξαφνικά, ενώ είχαν μία πολύ καλή πορεία πιο πριν. Πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να δείτε με ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλουστέψτε αυτά που θέλετε να κάνετε ώστε να μην βρείτε εμπόδια και ανατροπές στον δρόμο σας αργότερα.

Ζυγός   Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα από την καθημερινή σας ένταση θα είναι η μέρα αυτή. Η Σελήνη θα σας δώσει την δυνατότητα να προχωρήσετε, ένα θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα. Η λύση δεν θα δοθεί άμεσα και θα μπορέσετε να βάλετε μια σειρά στους προβληματισμούς σας

Σκορπιός   Τα οικονομικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε ολοκληρωμένα ένα θέμα οικονομικό που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Η λύση θα έρθει με υπομονή γιατί είναι η μόνη σωστή αντιμετώπιση που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε απαιτητικά οικονομικά θέματα.

Τοξότης   Σήμερα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς και κάπως ονειροπόλους. Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα.  Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο συντρόφων και αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και αναβλητικούς.

Αιγόκερως   Πολύ παρασκήνιο και εσωστρέφεια σας δίνει η Σελήνη στους Διδύμους. Μπορεί να θελήσετε να απομονωθείτε για κάποιους λόγους που δεν είναι σοβαροί, αλλά πολύ πιθανόν να σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Κάποιοι [εχθροί ], θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Προσοχή στην υγεία που την έχετε αμελήσει αρκετά.

Υδροχόος   Η Σελήνη στους Διδύμους θα σας κάνει εξαιρετικά κοινωνικούς. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που συμμετέχοντας θα κάνετε την διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από φιλικό σας πρόσωπο για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

Ιχθύς   Η σημερινή Σελήνη στον τομέα που ασχολείται με την κοινωνική σας καταξίωση και επαγγελματική σας άνοδο, πολύ πιθανόν να σας παρουσιάσει μία ευκαιρία. Όμως για καιρό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι για το κάθε τι που παρουσιάζεται. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρις φορές πριν αποφασίσετε κάτι.

 

πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa