Πολιτική

Φλαμπουράρης: Οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν την οικονομία

Αλέκος Φλαμπουράρης

Την άποψη πως η πρέπει να διεξαχθεί η διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στη συνέχεια εκλογές εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μάλιστα ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε κατηγορηματικά πως «δεν θα υπάρξει πλήγμα στην οικονομία από τις εκλογές».

Σχολιάζοντας τη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε πως «για εμάς δεν έχει νόημα τυχόν αποχή των βουλευτών αυτών».

«Ζητάμε από 162 βουλευτές να στηρίξουν την κυβέρνηση. Αν αυτό γίνει μπορεί να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές. Το μέτρο για εμάς δεν είναι οι 151 βουλευτές αλλά οι 162», συμπλήρωσε.

«Δεν έχει ξαναγίνει αριστεροί βουλευτές να ρίξουν αριστερή κυβέρνηση», είπε ο κ. Φλαμπουράρης στέλνοντας μήνυμα στην Αριστερή Πλατφόρμα.

«Θα ήθελα να θυμίσω στον σύντροφο Πετράκο την ιστορία με τη διάσπαση του ΚΚΕ. Όποιος οδηγεί τα πράγματα στη διάσπαση θεωρεί ότι αυτός υπερασπίζεται ιερά και τα όσια της παράταξής του», σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να μπει στη Βουλή ένα κόμμα Λαφαζάνη».

«Ένας που καταψήφισε την κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στην κυβέρνηση που καταψήφισε» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου μιλώντας στο MEGA.

Επίσης παραδέχθηκε πως «σε δύο θέματα κάναμε εκτιμήσεις που πέσαμε έξω. Το ένα ότι θεωρούσαμε ότι οι δυνάμεις στο εξωτερικό θα υποχωρήσουν σε ένα βαθμό στη λαική ετυμηγορία και δεύτερον ότι είχαμε υπερεκτιμήσει υπερβολικά τις δυνατότητες που έχουν οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου να αντισταθούμε».

Η σπόντα για τη Ζωή

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι αρχηγοί των κομμάτων δεν δημιουργούνται από την τηλεόραση» είπε ο κ. Φλαμπουράρης αφήνοντας αιχμές για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Σαν να διαφοροποιήθηκε πολύ» τόνισε για την πρόεδρο της Βουλής ο κ. Φλαμπουράρης και συμπλήρωσε πως «έχασε την ευκαιρία ενώ θα μπορούσε να ήταν η καλύτερη πρόεδρος της Βουλής».

«Δεν την βλέπω αρχηγό κόμματος γιατί οι αρχηγοί δεν γίνονται από την τηλεόραση. Οι αρχηγοί των κομμάτων της αριστεράς γίνονται μέσα από τους αγώνες», κατέληξε.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER