Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης: Η υποψηφιότητα Καρυπίδη πρέπει να επανεξεταστεί

Σακελλαρίδης Τσίπρας Δούρου

Καρφιά για την υποψηφιότητα Καρυπίδη πέταξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το ΣΥΡΙΖΑ  Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εκτιμώντας πως «έχει αρκετά προβλήματα» και θα πρέπει να «επανεξεταστεί». Εντασσόμενος έτσι στη χορεία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επί της ουσία ζητούν από τον Αλέξη Τσίπρα να κόψει τον υποψήφιο της Κοζάνης λόγω των εμπρηστικών δηλώσεων πυο έκανε στο παρελθόν.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε πως άπαντες στον ΣΥΡΙΖΑ ευελπιστούν πως η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία και σύντομα ο Δήμος Αθηναίων θα συνεργάζεται με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που «δε θα υποτάσσεται στη λογική του μνημονίου».

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε επίσης πως Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο αλλά όλες οι γειτονιές και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει είναι να αλλάξει τη «διάταξη» της αστυνομίας ώστε να μην είναι μόνο στο κέντρο.

Επιπροσθέτως ο κ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε πως «οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συναθροίζονται» αλλά όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ οι ανάγκες για πορείες θα μειωθούν αισθητά.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa