Παρασκηνιακά

Γράμμα προς την Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών

limeniko-παρτυΑγαπητή κυρία Παναγιώτα Φάκου,

Θέλοντας να σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα (ομολογουμένως) δύσκολα καθήκοντα που προσφάτως αναλάβατε, σας κάνω ένα δώρο (όχι δωρεά), έτσι για καλή αρχή, που αφορά στην παράτυπη διαδικασία προμήθειας ταχύπλοων σκαφών του υπουργείου Ναυτιλίας και δη του Λιμενικού Σώματος, από Δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Εσείς τώρα καλείστε να μας πείτε αν πρόκειται για απευθείας διαγωνισμό, αν αυτός είναι φωτογραφικός και επιλεκτικός, αν είναι και παράνομος, καθώς δεν αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»! Να μας λύσετε τον γρίφο…

Επειδή, μάλιστα, ήρθατε να διαδεχθείτε μία εξαιρετική εισαγγελέα, την κα Ελένη Ράικου, η αλήθεια είναι ότι ο πήχης βρίσκεται ψηλά! Όπως, όμως, έχετε δείξει και αποδείξει, ειδικά με την υπόθεση της ΕΡΤ, είστε «κέρβερος» και δίκαιη, οπότε και άξια διάδοχος. Για αυτό περιμένω με ενδιαφέρον από εσάς να πράξετε όλα τα δέοντα για να διερευνηθεί κατά πόσο είναι νόμιμη ή παράνομη η εν λόγω διαδικασία, πέρα από παράτυπη, διότι προσωπικά, όσο κι αν το ψάξαμε, μαζί με νομικούς συμβούλους, ουδείς βρήκε κάποιον σχετικό νόμο που να τους καλύπτει…Το αντίθετο! Δεν βασίζεται σε κανέναν νόμο! Σε μία εποχή όπου ο ελληνικός λαός πληρώνει πολλών… πολλά σπασμένα! Εμείς, λοιπόν, μαζί με όλα τα στοιχεία είμαστε στη διάθεσή σας!

Γιατί είναι κρίμα ένας ευεργέτης, ένας ελληνικός αληθινός μύθος, ένας Έλληνας κροίσος, όπως ήταν ο Σταύρος Νιάρχος, να αφήνει μια κληρονομιά προς χάρη ενός εθνικού σκοπού και εξαιτίας ορισμένων αυτή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τελικά να καταλήγει, αν καταλήγει, σε ταμεία… λάθος!

Με τιμή

Η «Φαρέτρα του Πάρι»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa