Περιφέρειες - Δήμοι

Η παράταξη του Περιφερειάρχη γεννά… υποψήφιους Δημάρχους

Αλέξανδρος Καχριμάνης

Απίστευτα είναι τα σενάρια που αναπτύσσονται το τελευταίο καιρό στην Περιφέρεια της Ηπείρου καθώς θέλουν την παράταξη του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη να φυλλορροεί αλλά όχι με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει δηλαδή προς άλλες παρατάξεις αλλά … προς τους μεγάλους Δήμους της Περιφέρειας.

Για την ακρίβεια ο κ. Καχριμάνης γνωρίζει ήδη ότι έχει χάσει τον Χρήστο Τσιρογιάννη που ήδη δήλωσε δημόσια ότι κατεβαίνει υποψήφιος στο Δήμο Άρτας ενώ φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα πάρει τον ίδιο δρόμο και ο Παντελής Κολόκας που δεν κρύβει ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Ιωάννινα.

Την ίδια ώρα οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν και τον Νίκο Ανατολιωτάκη που τον θέλουν να έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στον Δήμο Πρέβεζας αλλά να μην έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του ακόμα. Τέλος, και για τον δήμο Ηγουμενίτσας υπάρχουν σενάρια μόνο που σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο καθώς φέρονται να ενδιαφέρονται δύο περιφερειακοί σύμβουλοι δηλαδή ο Νίκος Κάτσιος και ο Δημήτρης Δημάκος, οι οποίοι ή θα πρέπει να τα βρουν ή να συγκρουστούν.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa