Ζώδια

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα… και τα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά θα σας αποκαλύψουν τα πάντα!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Η Σελήνη από σήμερα στους Ιχθύες, θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις και προβληματισμούς που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μία αίσθηση ότι θα πρέπει να δράσετε γρήγορα και προσεκτικά.

Ταύρος   Οι σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να κλονίζονται και νιώθετε ότι προσπαθούν κάποιοι να σας εξαπατήσουν. Μην αφήσετε στην τύχη μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με το ταίρι σας.

Δίδυμοι   Ένα επαγγελματικό σας θέμα, έχει αρχίσει και σας ταλαιπωρεί. Μην περιμένετε ότι θα υπάρξουν σήμερα και αύριο οικονομικές εξελίξεις. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και σωστή κρίση.

Καρκίνος   Συζητήσεις και λόγια που ίσως να σας κουράσουν και θα αφορούν κάποιο δικό σας πρόσωπο. Εξελίξεις σε κάποιο προσωπικό θέμα που θα σας δώσει την ικανοποίηση ότι είστε στον σωστό δρόμο.

Λέων   Οικονομικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και πολύ πιθανόν να χρειαστείτε την συμβουλή κάποιου ειδικού. Βέβαια η συναισθηματική σας ζωή θα σας δώσει κάτι όμορφο που δεν περιμένατε.

Παρθένος   Πολύ πιθανόν να νιώσετε την έλλειψη κάποιου δικού σας ανθρώπου και να αναζητήσετε κάποια λύση για αυτό. Αν πρόκειται να πάρετε κάποιες αποφάσεις, αφήστε τις για αργότερα.

Ζυγός   Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας κρατήσουν μακριά από αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην κάνετε τώρα καμία ουσιαστική κίνηση, αλλά και για αύριο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Σκορπιός   Η προσωπική σας ζωή έχει πάρει μια διαφορετική τροπή. Ίσως να ήσασταν υποψιασμένοι για ότι συμβαίνει αλλά τα γεγονότα θα τρέχουν και οι εξελίξεις πάρα πολλές.

Τοξότης   Οικογενειακά θέματα πάλι θα σας επηρεάσουν. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια πολύ σημαντική συζήτηση όπου θα εξαρτηθούν κάποια γεγονότα που θα εξελιχθούν τις επόμενες μέρες.

Αιγόκερως   Οικονομικά θέματα βρίσκονται σε έξαρση. Πολύ πιθανόν να μην έχετε προετοιμαστεί για κάποια ζητήματα που αφορούν έναν συνεταιρισμό. Μην κάνετε ακόμη καμία ουσιαστική κίνηση.

Υδροχόος   Η οικογενειακή σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ θετική περίοδο. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποια νέα που θα έρθουν από μακριά και θα σας γεμίσουν με πολύ χαρά. Θα απολαύσετε συναντήσεις με πολλούς καλούς φίλους και το βράδυ σας θα είναι πηγή χαράς.

Ιχθείς   Σήμερα νιώθετε μία νευρικότητα σε θέματα επαγγελματικά. Βρίσκεστε σε μία αναστάτωση και πολλές φορές αρκετά υπερβολική για τα πραγματικά γεγονότα. Οι σχέσεις κλονίζονται από κακή συνεννόηση.

Πηγή: Backstage24.gr.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER