Κοινωνία

Κανένα εμπάργκο στην ανθρωπιά!

Φυλακές

Την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Ροδακινοπαραγωγών Ν. Ημαθίας και όλους όσους βοήθησαν στο να μην πεταχτούν στις χωματερές τόνοι ολόκληροι απο φρούτα ευχαριστεί με δελτίο τύπου η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας με ανακοίνωση της που υπογράφουν οι κκ Σ. Καρακίτσος και Β. Μπισμπίκης, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΟΣΥΕ

Στην ανακοίνωση με τίτλο «Κανένα εμπάργκο στην ανθρωπιά!» γράφουν: «Αντιλαμβανόμαστε ότι το ρωσικό εμπάργκο πλήττει σοβαρά τον πρωτογενή αγροτικό μας τομέα, με χαρακτηριστικό αποτέλεσμα τις επιστρεφόμενες ποσότητες ροδάκινων. Αρνούμασταν όμως να αντιληφθούμε ότι αυτές οι ποσότητες κινδύνευαν να πεταχτούν στις χωματερές.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Έλληνες ροδακινοπαραγωγοί αν και υφίσταντο αυτές τις οδυνηρές συνέπειες βροντοφώναξαν «κανένα εμπάργκο στην ανθρωπιά» και αποδέχτηκαν να διαθέσουν τον κόπο και τον ιδρώτα τους στους κρατούμενους πολλών Καταστημάτων Κράτησης και μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πάνω από 25 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια.
Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί θερμά την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Ροδακινοπαραγωγών Ν. Ημαθίας και όσους βοήθησαν σε αυτήν την κατεύθυνση».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa