Κοινωνία

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε αναπηρικό καροτσάκι! (ΦΩΤΟ)

Έκπληκτοι έμειναν όσοι είδαν σήμερα το μεσημέρι τον Αντώνη Καφετζόπουλο να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στην Πλατεία Συντάγματος.

Όπως πληροφορήθηκαν αργότερα, ο ηθοποιός συμμετείχε στην Δράση προσομοίωσης κινητικής και αισθητηριακής αναπηρίας του Δήμου Αθηναίων που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Εφήβους (Σ.Κ.Ε.Π) στην πλατεία Συντάγματος.

Ο ίδιος αισθάνθηκε την υποχρέωση να παρευρεθεί, καθώς είναι εντεταλμένος σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων της Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου και για αυτό το λόγο, έκανε διαδρομές πάνω στο  αναπηρικό καροτσάκι στην πλατεία, όπως πολλοί άλλοι.

Η προσπάθεια αυτή του δήμου  είχε σκοπό την εξοικείωση με την αναπηρία και την ευαισθητοποίηση της κοινότητας σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι με αναπηρία, ώστε να επιτευχθεί η ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο και η ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή. Η δράση στέφθηκε με επιτυχία ακόμα και υπό βροχή καθώς  η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητικά μεγάλη. Ανάμεσα τους, ήταν και ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

Δείτε φωτογραφίες:

kafetxopoulos1
kaminis

 

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa