Πολιτική

Παυλόπουλος: Εγγυόμαστε τους πόρους της Περιφέρειας

Παυλόπουλος Περιφερειάρχες

«Η Πολιτεία εγγυάται στο ακέραιο τους πόρους σας και την οικονομική σας αυτοτέλεια, όπως ακριβώς απαιτεί το Σύνταγμα και αυτή την υποχρέωση θα την φέρει σε πέρας με οιοδήποτε κόστος» είπε απευθυνόμενος στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τη Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και υπογράμμισε πως «καθένας αναγνωρίζει σήμερα τον καταλυτικό ρόλο της Περιφέρειας ως θεσμού, πρώτον στην πορεία ανάπτυξης που πρέπει να λάβει η ελληνική οικονομία ύστερα από τη βαθιά κρίση που έχει περάσει. Θα πρέπει να αναδείξει κανείς και τον ρόλο της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η οποία τείνει να πλήξει τον ίδιον τον κοινωνικό ιστό».

Ο κ. Παυλόπουλος εξήρε την στάση των Περιφερειαρχών κάνοντας λόγο για υπεύθυνη στάση και για συμπαράσταση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Αγοραστός: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της χώρας

Αγοραστός Δούρου

Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, κ. Κώστας Αγοραστός σχολίασε: «Εμείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια να πετύχουμε κάτι καλύτερο και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Γιατί η συναίνεση στην πράξη φαίνεται και στα δύσκολα. Και εμείς ως Περιφέρειες και περιφερειάρχες το αποδείξαμε στην ύστατη στιγμή. Χρειάζεται όμως μεγάλη δύναμη. Υπέρτατες ιστορικές ανάγκες μας καλούν, σας καλούν για το καλό της χώρας, γιατί σήμερα βιώνουμε μια ανθρωπιστική κρίση που δεν θέλουμε να πολλαπλασιαστεί, γι’ αυτό καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια».

Αγοραστός Παυλόπουλος

πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa