Πολιτική

Τέρμα στα ρουσφέτια -Ποιες αλλαγές εξαγγέλλει ο Καμμένος για τη θητεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στρατός

«Δεν πρόκειται να συνεχιστεί το φαινόμενο να βλέπουμε 300% πληρότητα της μονάδας στην Καλαμάτα και 30% στην παραμεθόριο» τόνισε από τον Έβρο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προαναγγέλλοντας αλλαγές που θα βάλουν φρένο στο πολιτικό ρουσφέτι.

«Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να υπηρετούν στο κέντρο της Αθήνας και να έχουν ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση με κάποιους άλλους οι οποίοι φυλάνε σκοπιά στον Έβρο. Τα « ρουσφέτια» θα έχουν χαρακτήρα μόνο καθαρά κοινωνικό, εκεί που έχουν ανάγκη τα παιδιά των ανέργων των θυμάτων της κρίσης και όχι πολιτικό» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος επισκεπτόμενος τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές του Έβρου.

«Οι μονάδες  στον Έβρο, στην παραμεθόριο και στα νησιά θα έχουν πληρότητα 100% τουλάχιστον» υπογράμμισε, επισημαίνοντας πως δόθηκε εντολή να μεταφερθούν νεοσύλλεκτοι από άλλες μονάδες της υπόλοιπης Ελλάδος με προτεραιότητα στον Έβρο, αλλά βεβαίως και στα νησιά, ενώ προανήγγειλε πως θα υπάρχουν και ανακοινώσεις εντός των επομένων ωρών στις προγραμματικές δηλώσεις.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa