Παρασκηνιακά

Ποιο ραδιόφωνο καλεί τους ακροατές του να δώσουν τον …οβολό τους;

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα σε ότι αφορά τα οικονομικά στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ραδιοσταθμός « Στο Κόκκινο» καλεί τους ακροατές του να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να δώσουν το Ευρώ τους στον αγαπημένο τους σταθμό, εαν είναι δυνατόν και με πάγια τραπεζική εντολή ώστε κάθε μήνα να εισρέουν στο ραδιόφωνο τα έσοδα της έκτακτης αυτής εισφοράς αλληλεγγύης.

OIKONOMIKH ENISXYSH

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ραδιοσταθμός: «Το Κόκκινο μεγαλώνει και δυναμώνει.Το δίκτυο απλώνεται σε όλη την Ελλάδα.Για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική η παρέμβασή του, για να γίνει πιο άμεσα η αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού χρειάζεται την ουσιαστική συμβολή των ακροατών του. Για το λόγο τούτο δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Φίλων του Κόκκινου με έδρα την Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν μαζικές επιτροπές φίλων του Κόκκινου στην Καβάλα στην Πάτρα, στη Ρόδο, στην Λέσβο και προχωρούν οι διαδικασίες για την δημιουργία αντιστοίχων στην Αθήνα, στο Ηράκλειο και στις Κυκλάδες. Στόχος είναι η ενδυνάμωση ενός κινήματος στήριξης και δράσεων των φίλων του ραδιοφώνου και ειδικότερα του Κόκκινου ραδιοφώνου. Οι φίλοι του Κόκκινου άνοιξαν τον πρώτο λογαριασμό για την ενίσχυση του δικτύου των ραδιοφώνων μας.
Σας καλούμε να γίνεται οι μόνιμοι συνδρομητές του ΚΟΚΚΙΝΟ με πάγια εντολή έστω και ενός ΕΥΡΩ.Είμαστε χιλιάδες μπορούμε μαζί να κάνουμε χιλιάδες πράγματα.Κόκκινο παντού… Κόκκινο για πάντα.

Εθνική Τράπεζα

265/001038-38

Σύλλογος Φίλων Κόκκινου

IBAN GR7001102650000026500103838

ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa