Πολιτική

Ποτάμι: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με το εσωτερικό του κόμματος του

Σταύρος Θεοδωράκης

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, κάνοντας λόγο για «σκληρή διαπραγμάτευση» αλλά… με τις συνιστώσες» και καλεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα «να πάρει τις αποφάσεις του και αν κρίνει ότι δε μπορεί να κυβερνήσει ας πάει σε εκλογές με απλή αναλογική».

Αναλυτικά, η δήλωση έχει ως εξής:

«Από τις τελευταίες συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει τελικά πως όταν ο κ. Τσίπρας μιλούσε για “σκληρή διαπραγμάτευση” εννοούσε κυρίως τη διαπραγμάτευση στο εσωτερικό του κόμματός του.

Στον ΣΥΡΙΖΑ άλλοι μιλούν για έντιμο συμβιβασμό, κάποιοι θέλουν ρήξη, άλλοι προσανατολίζονται σε λύσεις εκτός Ευρώπης και μερικοί μιλούν ανοιχτά για δραχμή.

Η διαπραγμάτευση με τους εταίρους καθυστερεί προκειμένου να βρεθεί κοινή συνισταμένη με τις συνιστώσες και την Ζωή Κωνστατοπούλου και η κοινωνία πληρώνει βαρύ κόστος με λουκέτα, αβεβαιότητα και χαμένες θέσεις δουλειάς.

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του. Δεν είναι αρχηγός της ομοσπονδίας των συνιστωσών αλλά Πρωθυπουργός. Κι αν κρίνει ότι δε μπορεί να κυβερνήσει ας πάει σε εκλογές με απλή αναλογική προκειμένου να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα».

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa