Πολιτική

Σκληρή…απάντηση Σκουρλέτη για την ανακαίνιση 6.000 ευρώ στο γραφείο του

Πάνος Σκουρλέτης

Tο υπουργείο Εργασίας καταγγέλλει για κιτρινισμό τα ΜΜΕ, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προκλητική σπατάλη 6.000 ευρώ για ανακαίνιση του γραφείου του Πάνου Σκουρλέτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο γραφείο του υπουργού δεν έχει αλλάξει τίποτα και αυτό το γνωρίζουν τόσο οι συνδικαλιστές αλλά και οι εργαζόμενοι.

«Σημερινά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, που πουλάνε ως ”αποκλειστικά” ξαναγραμμένα σχόλια και έγγραφα που αναρτώνται δημόσια στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στοχοποιούν τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πάνο Σκουρλέτη για δαπάνη, τάχα ανακαίνισης του γραφείου του, ύψους 6.088,50 ευρώ», αναφέρει, αρχικά, η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Η δήθεν αποκάλυψη ”σέρνεται” σε ορισμένης ποιότητας δημοσιογραφικά γραφεία από τον περασμένο Απρίλιο και έχει ήδη απαντηθεί.

Αλλά οι υπερασπιστές των… συνταξιούχων δεν ασχολούνται με τέτοια «ψιλά γράμματα». Οι πρωτεργάτες της σημερινής συκοφάντησης έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η συγκεκριμένη δαπάνη είναι και ο λόγος που δεν πληρώνονται οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, καθυστερούν προγράμματα απασχόλησης και απειλείται η χώρα με χρεοκοπία.

Αυτό ακριβώς είναι το μέτρο της σοβαρότητάς τους».

Παράλληλα, συμπληρώνει: «Ψέματα, κακόβουλα σχόλια, ανυπόστατες κατηγορίες, χαρακτηρισμοί που στερούνται σοβαρότητας και εμπάθεια που ξεπερνάει τα όρια, επιστρατεύονται εναντίον του υπουργού Εργασίας.

Καλό είναι να θυμίσουμε ότι την ίδια ώρα που κάποια ΜΜΕ ”κιτρινολογούν” για το πόσοι άποροι θα πληγούν από τις δαπάνες τακτοποίησης γραφείων στο υπουργείο Εργασίας, αυτό το υπουργείο δίνει την μάχη για:

  • την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης
  • την υπεράσπιση συντάξεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων
  • ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις
  • την αύξηση του κατώτατου μισθού
  • το χτύπημα της αδήλωτης εργασίας» και καταλήγει:

    «Και για να τελειώνουμε με την «μπαγιάτικη» λασπολογία. Στο γραφείο του υπουργού Εργασίας κ. Πάνου Σκουρλέτη δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορούν να το βεβαιώσουν δεκάδες συνδικαλιστές και όλοι οι εργαζόμενοι του υπουργείου που γνωρίζουν τον χώρο.

Αλλά, η αλήθεια δεν εμπόδισε ποτέ την κίτρινη δημοσιογραφία να κάνει τις ”αποκαλύψεις” της».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa