Στοίχημα

Το στέκι του Ζα-BET-α σας πάει ταμείο! Οι προτάσεις μας από το κουπόνι του στοιχήματος

Στοίχημα ΖΑ-BET-Α

Το στέκι του Ζα-BET-α.

Καλημέρα σε όλους

Τεράστιο  κουπόνι μεσοβδόμαδα ,με εμβόλιμες αγωνιστικές σε όλοι σχεδόν την ευρώπη. Αρκετά ενδιαφέροντά παιχνίδια σήμερα και χωρίς πολλά πολλά ας δούμε τι έχουμε.

Αρχικά Γαλλία και στην αναμέτρηση ΑΝΖΕ-ΚΑΕΝ . Δύο μέτριες ομάδες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σκοράρισμα και γενικά μια αναμέτρηση που έχει πολύ ισοπαλία. Αξίζει το ρίσκο στο Χ ,μίας και ο βαθμός δεν χαλάει κανένα από τους δύο και η προϊστορία δείχνει χ.

Μένουμε Γαλλία κι πάμε στο παιχνίδι ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ  . Η ΝΙΣ ξεκίνησε καλά φέτος και γενικά είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Η Μονακό φέτος είναι βελτιωμένη και δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει την Παρί στην μάχη για τον τίτλο. Νομίζω ότι η Μονακό μπορεί να φύγει με το διπλό , μίας και διαθέτη βάθος στον πάγκο απέναντι σε μια ΝΙΣ που σίγουρα θα είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το διπλό αξίζει και είναι καλοπληρωμένο.

Από ΙΤΑΛΙΑ κρατάω το διπλό της καλής φέτος ΙΝΤΕΡ που αντιμετωπίζει την ΕΜΠΟΛΙ  η οποία δεν μπορεί να αποτελέσει απειλή σε μια σοβαρή ΙΝΤΕΡ.

Τέλος στην αναμέτρηση  ΣΟΣΙΕΔΑΔ –ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ , έχουμε μια Σοσιεδάδ που ακόμα ψάχνεται και  μια εκπληκτική φέτος ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Δίνω τύχη στο διπλό αλλά για σιγουριά 2 dnb

Άρα

ΑΝΖΕ-ΚΑΕΝ        Χ   3.15

ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ      2    2.25

ΕΜΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ     2      2.10

ΣΟΣΙΕΔΑΔ –ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ    2DNB    2.63

Σύστημα 3-4 με 10 μονάδες η κάθε τετράδα (40 μονάδες) και 5 μονάδες η τετράδα.

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 1000
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ   88.07  ΜΟΝΑΔΕΣ
ΑΝΟΙΧΤΑ BET 45 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΟ     1546,32 ΜΟΝΑΔΕΣ

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ