Κοινωνία

Τσοχατζόπουλος: Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα

Άκης τσοχατζόπουλος

Την απόφαση του δικαστηρίου να αποφυλακισθεί η Βίκυ Σταμάτη, εφόσον καταβάλει εγγύηση 50.000 ευρώ σχολίασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο iefimerida.gr ο συνήγορος του πρώην υπουργού Γιάννης Παγορόπουλος, μεταφέροντας τις αντιδράσεις: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη», είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος, αν και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το πρακτικό θέμα της εξεύρεσης των 50.000 ευρώ της εγγύησης.

Παράλληλα, ο κ. Τσοχατζόπουλος επισήμανε ότι: «Είναι δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσει να καλυφθεί αυτή η κατάσταση, να βρεθεί η εγγύηση.

«Έτσι όπως ήρθε η απόφαση, με το ύψος αυτής της εγγύησης είναι σαν να την αφήνουν μέσα» σχολίασε ο κ. Παγορόπουλος.

Ο συνήγορος του εμφανίζεται προβληματισμένος και από το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης Σταμάτη να δώσουν προθεσμία για να εξευρεθούν τα χρήματα της εγγύησης, λέγοντας ότι: «Αν δεν βρούμε τα χρήματα, δεν πρόκειται να βγει. ‘Η αλλιώς, θα μείνει στη φυλακή μέχρι να βρει την εγγύηση».

Η Βίκυ Σταμάτη ήταν σε κατάσταση… αμόκ όταν ανακοινώθηκε η απόφαση, ενώ φώναζε: «Μέχρι το βράδυ πρέπει να βγω».

Σύμφωνα με τον συνήγορό της πλέον έχει συνειδητοποιήσει τη δυσκολία. «Θα δούμε, έχει ο Θεός» κατέληξε ο κ. Παγορόπουλος.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa