Κοινωνία

Χημικά στους λιμενεργάτες που διαφωνούν με την πώληση του ΟΛΠ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΤ

Ένταση και χημικά είχαμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθώμνος 500 ατόμων που εργάζονται στα λιμάνια και αντιτίθενται στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ.

Τα μέτρα της Αστυνομίας είναι ιδιαίτερα αυστηρά ενώ σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), Γιώργος Γεωργακόπουλος, ανέφερε σύμφωνα ότι «αφού απέκλεισε όλες τις υποσχέσεις της περί των λιμανιών, αφού ακούμπησε στους αγώνες των εργαζομένων για να έρθει στην εξουσία, τώρα αγκαλιά με τους πιο ακραίους νεοφιλελεύθερους, η κυβέρνηση ξεπουλά τα λιμάνια».

Ο κ. Γεωργακόπουλος πρόσθεσε: «Σήμερα βιάζεται να κάνει μία φιέστα παρόλο που υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες, οι οποίες προσδιορίζονται και μέσα απο την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, όπως το ό,τι δεν είχε υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ελληνικού δημοσίου και ΟΛΠ, δεν έχει αποφανθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δεν υπάρχει δημόσια αρχή, προσπαθεί να κλείσει αυτό το θέμα ενώ γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και κυρίως δεν έχει απαντήσει στο μεγάλο ζήτημα της διασφάλισης των εργασιακών σχέσεων στην οποιαδήποτε εξέλιξη για τους εργαζόμενους».

Λιμενεργάτες Λιμενεργάτες Λιμενεργάτες Λιμενεργάτες

mat-epeisodia1 mat-epeisodia12 mat-epeisodia13 mat-epeisodia14

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa