Κοινωνία

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Τιμωρήθηκαν σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής

Γιακουμάκης

Χωρίς πτυχία θα φύγουν από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων οι τρεις από τους επτά που είναι υπαίτιοι για τους τραμπουκισμούς σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία.

Δικαστική πηγή που γνωρίζει σε βάθος την υπόθεση Γιακουμάκη, αναφέρει στον « Ελεύθερο Τύπο» τις κατηγορίες: «Τελικά οι κατηγορούμενοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση από κοινού δεν είναι πέντε, όπως είχε ειπωθεί αρχικά, αλλά εφτά φοιτητές. Οι εφτά νεαροί κατηγορούνται, επίσης, για παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση από κοινού, ενώ παράλληλα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση «εν τοις πράγμασι» (ουσιαστικά κατ’ αγνώστου)».

Σχετικά με τους υπόλοιπους τέσσερεις φοιτητές που θα συνεχίσουν την φοίτηση τους στη σχολή, δεν θα ξαναμείνουν στην φοιτητική εστία όπου έγιναν οι επιθέσεις εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν προκύψει στοιχεία για τους βασανισμούς που έκαναν στον 20χρονο άτυχο φοιτητή, αλλά δεν μπορούν να τους κατηγορήσουν για συμμετοχή σε ενέργειες που σχετίζονται με το θάνατο του.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER