Πολιτική

Η αντίδραση της ΝΔ για την ανάρτηση Βερναδάκη: «Φακελώνει πολίτες!»

Η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη στο Facebook κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «φακελώνει» τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω.

«Μετά τη γνωστή απόπειρα χειραγώγησης των ερευνών και τις στημένες δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, επιβεβαιώνεται -και μάλιστα αρμοδίως- ότι η κυβέρνηση ​παρακολουθεί τους λογαριασμούς των πολιτών στα Social Media», σχολιάζει σχετικά η ΝΔ και προσθέτει:

«Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης παραδέχεται ότι η κυβέρνηση κρατά αρχείο, φακελώνοντας τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βάση τα posts των πολιτών στο Facebook και το Twitter».

Αφορμή για την παραπάνω «αιχμηρή» ανακοίνωση της ΝΔ στάθηκε μια ανάρτηση του κ. Βερναρδάκη στο Facebook, όπου ανέφερε: «Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σώου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER