Πολιτική

Μητσοτάκης από την Κρήτη: «Προσωπική μου δέσμευση ότι ο ΒΟΑΚ θα ολοκληρωθεί»

Περιοδεία στην Κρήτη από νωρίς σήμερα το πρωί πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό τη Σητεία όπου τον υποδέχτηκαν με ρακές και μαντινάδες. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε επαφές με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης και με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στο θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, ένα θέμα που «καίει». Τόνισε ότι: «Αποτελεί προσωπική μου δέσμευση ότι ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, από την Σητεία μέχρι την Κίσσαμο, θα ολοκληρωθεί. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένα νησί του μεγέθους της Κρήτης και της οικονομικής σημασίας της Κρήτης, στερείται σήμερα μια βασική υποδομή την οποία διαθέτουν όλες οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Με την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών έργων, των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, έχει εκσυγχρονιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων της  ηπειρωτικής Ελλάδας. Υπάρχει μια μεγάλη μαύρη τρύπα στη χώρα και αυτή είναι ο ΒΟΑΚ. Ο ΒΟΑΚ, λοιπόν, είναι το πρώτο -το τονίζω- έργο πανελλήνιας εμβέλειας και είναι έργο προτεραιότητας για την επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στην Ιεράπετρα όπου αρχικά συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο φράγμα Μπραμιανών. Στη συνέχεια περπάτησε στην Ιεράπετρα και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της πόλης.

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ