Εκλογές 2015

«Γατάκια» Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε το προεκλογικό σποτ του ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. για να πάθετε πλάκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει ένα κόμμα που στο προεκλογικό του σποτ αντί να ρίξει λάσπη στους αντιπάλους του, προτιμά να στείλει μια μουσική… πρόσκληση στους ψηφοφόρους. Το Κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. έχει έμβλημα τον Σωκράτη και τα διδάγματά του. Επανέρχεται πιστό στις αξίες του υπέρ της οικολογίας και της δημοκρατίας, αλλά και της… μουσικής βάσης. Στον ίδιο ρυθμό η Τζέφη Ζαχαροπούλου ερμηνεύει το τραγούδι σε στίχους του επικεφαλής του κινήματος Κωνσταντίνου Παπανικόλα και πρωταγωνιστεί στο νέο προεκλογικό σποτ.

Χαιρετώντας τους «αναζητητές της υγείας, της οικολογίας και της ελευθερίας», το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. κάνει την διαφορά και με περισσότερο… σκέρτσο και αυτοπεποίθηση, από την προηγούμενη εμφάνιση της στο προεκλογικό σποτ του Ιανουαρίου, δίνει τον καλύτερο της εαυτό.

“Ελάτε όλοι οι Έλληνες στο Κίνημα ΕΛΛΑΔΑ, Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση… Έμβλημά μας ο Σωκράτης με τα εξής διδάγματά του… πρώτον η αρετή είναι γνώση, δεύτερον κανένας δεν θέλει να είναι κακός… Το σύνθημά μας είναι να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας τον εαυτό μας. Με βασικές αρχές τη δημοκρατία, την ανιδιοτέλεια και την οικολογία”

Δείτε το σχετικό τηλεοπτικό σποτ:

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa