Παρασκηνιακά

Τι «μαγειρεύει» ο Βενιζέλος;

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους «καχύποπτους» η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την ιστοσελίδα e-kyklos στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της συγκέντρωσης, είναι πως βρέθηκαν στον ίδιο χώρο προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου που προσδοκούν στην ανασύσταση του «ευρωπαϊκού μετώπου» και συμπορεύονται σε πολλές απόψεις με τον κ. Βενιζέλο.

Μεταξύ αυτών ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο  Σταύρος Θεοδωράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος διεγράφη από την Φώφη, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Χάρης Θεοχάρης και πολλοί άλλοι…

Παράλληλα, ένας απ’ τους κεντρικούς ομιλητές ήταν και ο πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε τον κ. Βενιζέλο για πρωθυπουργό σε κυβέρνηση τεχνοκρατών…

Δεν αποκλείεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  να ετοιμάζει κάποιου είδους… αυτονόμηση ή τουλάχιστον μια συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, και στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν πως ο κ. Βενιζέλος δεν προτίθεται να αναλάβει  πρωτοβουλίες.

Βενιζέλος

Βενιζέλος

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

 

 

 

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa