Ζώδια

Μην ξεχάσετε ομπρέλα σήμερα και… τα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Υπάρχουν σήμερα πολλά επαγγελματικά θέματα που θα σας δημιουργήσουν μεγάλη ένταση. Προσοχή σε ανθρώπους που ενεργούν πίσω από την πλάτη σας. Η συναισθηματική σας ζωή πρωταγωνιστεί.

Ταύρος   Ξαφνική διάθεση να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε νέες γνωριμίες και παρέες με πρόσωπα που διασκεδάζετε και χαλαρώνετε μαζί τους. Σίγουρα πρόκειται για μια μέρα γεμάτη επαφές, εξόδους και γιατί όχι φλερτ.

Δίδυμοι   Επηρεάζεστε άμεσα από τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη, καθώς αρκετές θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα χρειαστεί ορισμένες φορές να καταβάλλετε κόπο και χρόνο για να πετύχετε ακόμα και τα αυτονόητα.

Καρκίνος   Μην έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν σε μία υπόθεση σας. Φροντίστε σήμερα να βάλετε μία σειρά σε θέματα νομικά που ίσως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να τα αφήσετε στην τύχη τους.

Λέων   Τα οικονομικά θέματα και σήμερα θα πρωταγωνιστούν. Θα πρέπει να βάλετε κάποιες καταστάσεις σε μία σειρά και να δείτε επιτέλους το συμφέρον σας. Μία καθαρά ερωτική σχέση έχει αρχίσει και σας κουράζει αρκετά.

Παρθένος   Αυτή η έκλειψη Ηλίου δείχνει ότι η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία ανανεωτική περίοδο. Σήμερα θα νιώσετε ακόμη περισσότερο την ανάγκη να ολοκληρώσετε με το ταίρι σας την κοινή σας πορεία, ότι και εμπόδια να υπάρχουν.

Ζυγός   Είναι μια μέρα που θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα. Θα μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε κάποια θέματα υγείας και διατροφής που ίσως να τα είχατε αμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Μην ρισκάρετε οικονομικά θέματα.

Σκορπιός   Είναι μια πολύ σημαντική μέρα που θα σας φέρει αρκετά οφέλη αν πραγματικά το επιδιώξετε. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε σήμερα κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αλλά πολύ σύντομα θα στοχεύετε με επιτυχία.

Τοξότης   Η μέρα θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για οικογενειακά θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Τα επαγγελματικά σας επίσης θα έχουν μια άνοδο και πολύ πιθανόν να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η αγάπη κερδίζει έδαφος.

Αιγόκερως   Πολλές συναντήσεις και επαφές με πάρα πολύ κόσμο θα είναι το στίγμα της ημέρας. Αν για κάποιο λόγο πρέπει να πάτε κάποιο ταξίδι ή να κάνετε κάποια μετακίνηση, αυτή θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τον λόγο που σας αφορά.

Υδροχόος   Οικονομικά οφέλη θα παρουσιαστούν σήμερα και πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε κάποιες παλιές εκκρεμότητες. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία εύνοια όπου θα σας δοθούν σήμερα κάποιες απαντήσεις πολύ σημαντικές για την πορεία της.

Ιχθείς   Νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνουν να πετάξετε πίσω κάθε αναστολή και μαύρη σκέψη. Οι δυσκολίες δεν θα είναι ικανές να σας χαλάσουν τα σχέδια για μία νέα σχέση που υπάρχει στην ζωή σας. Μέρα που αφορά υλοποίηση μιας ιδέας.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER