Μαρς

«Πήρε το όπλο του» ο Δημήτρης Αβραμόπουλος! [ΦΩΤΟ]

Αβραμόπουλος

Με λαμπρότητα ο Στρατός γιόρτασε στην έδρα της Σχολής Πεζικού, στο Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΠΖ) ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ», στη Χαλκίδα τον προστάτη του, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο.

Μετά την δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν παρουσίαση του οπλισμού του Στρατού από Αξιωματικούς και ξεναγήθηκαν στο Στρατιωτικό Μουσείο της Σχολής και στην έκθεση αρχειακού φωτογραφικού υλικού και στολών.

Στις εκδηλώσεις παρόντες ήταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να επεξεργαστεί από κοντά τα τυφέκια του Στρατού, o βουλευτής Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής , ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, εκπρόσωποι των πολιτικών και τοπικών αρχών, καθώς και πλήθος κόσμου.

Αντίστοιχες τελετές πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς.

Κ.Α.

Άγιος-Γεώργιος---Πεζικό Άγιος-Γεώργιος---Πεζικό2 Αγιος-Γεώργιος---Πεζικό3 Άγιος-Γεώργιος-Πεζικό-4 Αγιος-Γεώργιος---Πεζικό5

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa