Ζώδια

Τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Σήμερα θα υπάρξει μία συναισθηματική αναστάτωση, που μπορεί να έχει την βάση της από γεγονότα που εξελίσσονται αυτές τις μέρες. Επαγγελματικά υπάρχουν εξελίξεις που σας κάνουν να βρίσκεστε συνέχεια σε μία υπερδιέγερση

Ταύρος: Μία μέρα γεμάτη εναλλαγές στην διάθεση. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε σήμερα κάτι που θέλατε πάρα πολύ. Από το βράδυ και σταδιακά προς την επόμενη μέρα η διάθεση αλλάζει, όπως επίσης και τα γεγονότα.

Δίδυμοι: Βρίσκεστε συνεχώς σε μία αναμονή γεγονότων που δεν που δεν προχωράνε όπως εσείς θα θέλατε. Στην κοινωνική σας ζωή υπάρχει μία ασάφεια από πρόσωπα που μπλοκάρουν τις επιδιώξεις σας. Κάνετε σήμερα τα άκρως απαραίτητα.

Καρκίνος: Η σημερινή κούραση, ψυχική και σωματική, προέρχεται από γεγονότα κυρίως μέσα από την οικογένεια. Οι άνθρωποι που θα σας πλησιάζουν σήμερα θα σας δημιουργούν μία δυσφορία, λόγο του φορτωμένου προγράμματος που είδη έχετε.

Λέων: Θετικότερα μηνύματα έρχονται σήμερα σε σας. Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε δύσκολα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας, θα σας προσφέρει κάτι πολύτιμο και σημαντικό.

Παρθένος: Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανατροπών και εξελίξεων που πολύ σύντομα θα καταλαγιάσουν και θα σας δείξουν πόσο σημαντικά είναι αυτά που σκέπτεστε να κάνετε κυρίως σε εργασιακά και οικονομικά θέματα.

Ζυγός: Οι προβληματισμοί σήμερα είναι πολύ έντονοι και το πιο πιθανόν είναι ότι οι εξελίξεις θα έρθουν τις επόμενες μέρες σε θέματα κυρίως προσωπικά. Κάποιες δύσκολες αποφάσεις θα τις πάρετε αργότερα που θα έχετε ολοκληρωμένη άποψη.

Σκορπιός: Ακόμη υπάρχει έντονο παρασκήνιο και σας κάνει να βρίσκεστε συνέχεια σε έναν εκνευρισμό, γνωρίζοντας πλέον τους εχθρούς σας. Οι καταστάσεις σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα θα εξελιχθούν και θα κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα.

Τοξότης: Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε μία καινούρια νότα σε θέματα προσωπικά. Αν και κάποια σχεδία σας καθυστερούν, εσείς είστε από τους ευνοημένους και ας έχετε πλέον τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Επιτυχία σε μία προσωπική επιλογή.

Αιγόκερως: Σήμερα βρίσκεστε σε μία αναμονή καταστάσεων. Θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν και σήμερα αρκετά έντονα και πολύ πιθανόν χωρίς αποτέλεσμα. Η προσωπική σας ζωή εξελίσσεται με όμορφο τρόπο.

Υδροχόος: Μία μέρα ευκαιριών. Μην αφήσετε λοιπόν θέματα που αφορούν προγραμματισμό κάποιων μετακινήσεων με σκοπό το οικονομικό κέρδος να σας προσπεράσουν. Είστε αρκετά δραστήριοι και έχετε σωστή κρίση σε ότι προκύψει.

Ιχθύς: Δυσκολίες πάνω σε οικονομικά θέματα θα σας κάνουν και σήμερα αρκετά κακόκεφους. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας ρίξουν ψυχολογικά, εξ άλλου σε μικρό χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ευνοϊκότερες συνθήκες σε ότι σας απασχολεί.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa