Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2014 Εκλογές 2019

Ανδρέας Λεωτσάκος – Μια υποψηφιότητα που κάνει τη διαφορά…στον λόγο και στην πράξη

Με ηλεκτρικό αυτοκίνητο στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας, ρίχτηκε στην προεκλογική μάχη, ο Ανδρέας Λεωτσάκος, υποψήφιος για την περιφέρεια της Αττικής στο Δυτικό Τομέα Αθηνών με τη “Νέα Αρχή” του Γιώργου Πατούλη. Ο κ. Λεωτσάκος  έδωσε το ξεχωριστό, προσωπικό του αποτύπωμα πανελλαδικά κάνοντας τη διαφορά ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους, όλων των κομμάτων και των παρατάξεων, όχι μόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά ακόμη και των ευρωεκλογών.

Μια υποψηφιότητα που από την αρχή φάνηκε ότι ξεχωρίζει. Λόγος αυτοδιοικητικός, ξεκάθαρος, δυναμικός, συνθετικός, χωρίς κλισέ παλαιάς κοπής και “κονσερβοποιημένες” ατάκες. Η γνώση, η εμπειρία και η δράση του, στη μακρά αυτοδιοικητική του διαδρομή, ως αντιδήμαρχος στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας στους τομείς Κοινωνικής Πολιτικής, Δημοτικής Αστυνομίας, Καθαριότητας/Περιβάλλοντος αλλά και ως Μέλος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά(ΠΕΣΥΔΑΠ) και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, αποτυπώνονται κάθε φορά στις τοποθετήσεις του για τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες του.

Όραμά του η ουσιαστική αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας και η αλλαγή της φυσιογνωμίας των Δυτικών Προαστίων μέσα από την καινοτομία, την ασφάλεια, την προώθηση της πολιτιστικής και εμπορικής ταυτότητας της περιοχής, τις “καθαρές” λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Το μήνυμά του για μια “eco” εκδοχή των Δυτικών Προαστίων μαρτυρά και η επιλογή του να κάνει χρήση ηλεκτροκίνητου οχήματος για τις μετακινήσεις του ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

* Ο Ανδρέας Λεωτσάκος είναι υποψήφιος για  την περιφέρεια της Αττικής στο Δυτικό Τομέα Αθηνών με τη “Νέα Αρχή” του Γιώργου Πατούλη

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa