Πολιτική

Ζαχαριάδης: «Η ΝΔ θα την πατήσει όπως ο λαγός με τη χελώνα»

Αισιόδοξος σε σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών, όταν αυτές γίνουν, εμφανίζεται σε μακροσκελή συνέντευξή του ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Μάλιστα, χρησιμοποίησε το γνωστό μύθο του Αισώπου για το λαγό και τη χελώνα και αναρωτήθηκε αν «υπήρχε καμία δημοσκόπηση υπέρ της χελώνας».

Σύμφωνα με τη συνέντευξή του στο thecaller.gr, ο κ. Ζαχαριάδης πιστεύει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την πρώτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και θα την συγκροτήσει άμεσα».

Για τη Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Όποιος βασίζει την στρατηγική του κόμματός του στις δημοσκοπήσεις θα την πατήσει όπως την πάτησε ο λαγός με την χελώνα, στον μύθο του Αισώπου. Αλήθεια υπήρχε καμία δημοσκόπηση υπέρ της χελώνας;».

Για ενδεχόμενο ανασχηματισμό: «Ο ανασχηματισμός είναι κάτι που αποφασίζει και φέρει προσωπικά την ευθύνη ο Πρωθυπουργός. Καλό είναι ο καθένας μας να κάνει τη δουλειά που του έχει ανατεθεί από τα συλλογικά όργανα και όχι να παριστάνει τον μικρό ή τον μεγάλο πρωθυπουργό. Ο Αλέξης έχει ήδη κάνει δύο ανασχηματισμούς, έναν μικρότερο κι έναν μεγαλύτερο. Εκ του αποτελέσματος θεωρώ ότι είχε θετικό πρόσημο με κριτήριό του την αποτελεσματικότητα και την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου».

Για το Μακεδονικό και τη συμφωνία των Πρεσπών αναφέρει και αν σημάνει εκλογές την επόμενη της κύρωσής της είπε: «Η εκτίμησή μου είναι πως όχι, σε αυτό πάντως δεν έχει νόημα να σας απαντώ εγώ αλλά κάποιος από τους ΑΝ.ΕΛ. Εγώ κρατώ τη θετική δήλωση του Πάνου Καμμένου που είπε ότι με τον Τσίπρα θα εξαντλήσουμε την τετραετία».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ