Περιφέρειες - Δήμοι

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο paraskhnio.gr: Η συμβολή των περιφερειών αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη για να μείνει η Ελλάδα όρθια

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος και είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΝΠΕ, μίλησε στο paraskhnio.gr και στον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Περιφερειάρχη ποιοι θα είναι οι στόχοι του και η στρατηγική που θα ακολουθήσει εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της ΕΝΠΕ;

Ο κ. Τζιτζικώστας αποκρίθηκε λέγοντας τα εξής:

«Η συμβολή της ΕΝΠΕ και συνολικά όλων των περιφερειών αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη για να μείνει η Ελλάδα όρθια. Εμείς εφόσον εκλεγούμε θα αναλάβουμε με την εμπιστοσύνη των περιφερειαρχών και αντιπεριφερειαρχών όλης της χώρας να προχωρήσουμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά, ώστε να γίνει ακόμα πιο διεκδικητική και να πιέσουμε για να ολοκληρωθεί η μετάβαση από την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην περιφερειακή διακυβέρνηση.

Τώρα είναι η ώρα να προωθήσουμε και στη χώρα μας κάτι που εφαρμόζεται και λειτουργεί καλά σε όλο τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι όλοι μαζί και η ομάδα που θα διαμορφωθεί με ανθρώπους έμπειρους στην αυτοδιοίκηση θα μπορέσουμε να δώσουμε αυτές τις μάχες, να διεκδικήσουμε τον στόχο αυτόν και να τον πετύχουμε».

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER