Παρασκηνιακά

Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά σε όλα! Η «καψούρα», τα παιδιά και γιατί δε φορά βέρα!

Αποκαλυπτικός και διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δεν μίλησε μόνο για πολιτική αλλά αναφέρθηκε στην αγάπη που αισθάνεται για τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη και τη σχέση στοργής που έχει με τα τέσσερα παιδιά του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο παρουσιαστής παρατήρησε πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν φορούσε τη βέρα του. Τότε εκείνος σήκωσε το μανίκι του και έδειξε πως φορά τη βέρα του. «Βεβαίως φοράω βέρα. Εδώ την έχω. Απλώς με ενοχλεί στο δάχτυλο. Δεν μπορώ να φοράω κάτι στο χέρι μου, στο δάχτυλό μου. Η Σία είναι πιο συνηθισμένη στα κοσμήματα από ότι εγώ».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του μίλησε με πολύ τρυφερότητα και αποκάλυψε πως είναι καψούρης μαζί της: «Η Σία είναι εξαιρετική ως μητέρα. Είναι τρυφερή, εκδηλωτική και πολύ αγαπησιάρα. Η Σία και ο Δημούλης κάνουν κάποιες συνομωσίες. Τα πάνε εξαιρετικά οι δυο τους. Κάνουν σχεδόν παρέα παρόλο που ο γιος μας είναι τόσο μικρούλης», είπε αρχικά.
Στην ερώτηση αν επιθυμούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ο κ. Μπακογιάννης ξεκαθάρισε: «Δεν θα κάνουμε άλλο παιδί. Τέλος! Να συμφωνήσουμε ότι έχω κάνει ό,τι μπορώ για το δημογραφικό της χώρας. Τέσσερα παιδιά είναι αρκετά».

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για το τι θα έκανε αν η Σία Κοσιώνη του ζητούσε ακόμα ένα παιδί εκείνος απάντησε με χιούμορ προτρέποντας τον παρουσιαστή να κάνει εκείνος κι άλλα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναφέρθηκε και στην εποχή που η σύζυγός του, του είχε πάρει συνέντευξη και δεν γνωριζόντουσαν: «Η Σία μου έχει πάρει μια φορά συνέντευξη. Παλιά, το 2010. Τότε δεν γνωριζόμασταν. Σήμερα δεν ξέρω, μπορεί και να πήγαινα, μπορεί και να μην πήγαινα. Καταρχήν πρέπει να δούμε αν η ίδια και ο σταθμός της θα το ήθελαν να μου πάρει συνέντευξη».

Δείτε τη συνέντευξη

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa