Κοινωνία Παρασκηνιακά Σε πρώτο πλάνο

Ο Σαββίδης «σάρωσε» τα Γρεβενά – Συναντήσεις, βραβεύσεις και επενδύσεις (ΦΩΤΟ)

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΕΠΣ Γρεβενών ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, που γνώρισε την αποθέωση από φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

«Σαββίδη να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις» και «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό», ήταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν.

Στην εκδήλωση έγιναν βραβεύσεις από την Πρόεδρο  της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη προς αθλητές.

Από την πλευρά του, ο Σαββίδης είπε: «Στον ΠΑΟΚ βρήκα τον εαυτό μου. Να δώσει ο Θεός, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όπου κι αν βρίσκομαι συναντάω κόσμο του ΠΑΟΚ. Μου ζητούν να ανυψώσω τον ΠΑΟΚ, να σηκώσω τον ΠΑΟΚ. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Ο ΠΑΟΚ αξίζει τις ψηλότερες κορυφές και θα είναι εκεί. Μαζί του θα ανυψώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με ορισμένους ανθρώπους από εδώ. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Κάθε μέρα δίνουμε μάχη, να ανοίξουμε δρόμους και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. Το μάτι μας βρίσκεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στο κύτταρο του ποδοσφαίρου. Αντιλαμβανόμαστε πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται με πάνω από 80 ακαδημίες, 1000 παιδιά και κάποια από αυτά συνεργάζονται με τις Ενώσεις. Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ για τις ακαδημίες ξεπερνάει το 70-80% ομάδων της Super League. Ξοδεύουμε και δεν θα φύγουμε από αυτόν τον δρόμο. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ζούμε για το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο ενώνει και χωρίζει την χώρα. Εγώ είμαι πεπεισμένος πως το ασπρόμαυρο χρώμα έγινε το χρώμα μου. Η καλύτερη ομάδα θα είναι ο δικός μας ασπρόμαυρος ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, έδειξε να γνωρίζει και την περιοχή των Γρεβενών:  «Αυτή η περιοχή, είναι περιοχή μανιταριών. Είναι πλούσια σε ποικιλία μανιταριών. Δοκίμασα και ήταν νόστιμα. Ελπίζω ότι θα βρούμε μία λύση, για να μπορώ κι εγώ να γίνω χρήσιμος και να βρεθεί μία αμοιβαία ωφέλεια. Σε κάθε περίπτωση, εδώ είναι τόσο ωραία η ενέργεια και μπορώ να πω ότι με κερδίσατε».

*Φωτογραφίες από τον Γιώργο Βλαχόπουλο

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa