Κοινωνία

Τί υποστήριξε στην απολογία του ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος ο οποίος σκότωσε την ίδια του την κόρη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κέρκυρα.

Η απολογία του διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ ως παράσταση πολιτικής αγωγής εμφανίστηκε δικηγόρος εξουσιοδοτημένη από τη μητέρα του θύματος, με την οποία η άτυχη 29χρονη Αγγελική Πέτρου είχε να μιλήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το iefimerida.gr, ο δικηγόρος του θύτη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι το έγκλημα έγινε ενώ ο 52χρονος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παιδοκτόνος στην απολογία του για τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του δήλωσε μεταμελημένος και συνειδητοποίησε το μέγεθος της τραγωδίας που προκάλεσε.

Είπε μάλιστα ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη και «δεν επιδιώκω αναγνώριση ελαφρυντικών για την πράξη μου».

Υποστήριξε ότι στο παρελθόν δεν είχε ασκήσει ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία στην κόρη του και όλα αυτά τα χρόνια που τη μεγάλωνε, στάθηκε πραγματικά και ως πατέρας στο πλευρό της.

«Έχασα τα λογικά μου όταν άρπαξα τον λοστό», υποστήριξε και ότι δεν έλεγχε τις πράξεις του. Ο κατηγορούμενος αιτήθηκε ψυχιατρική εξέταση για να διερευνηθεί η ψυχική και πνευματική του υγεία.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa
Karfitsa