Παρασκηνιακά Πολιτική

Τα 15 νέα…. «κοσκινισμένα» ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Η υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου περνά πλέον από κόσκινο όλες τις υποψηφιότητες στις οποίες είχαν καταλήξει στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να μην έχουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το απόγευμα μάλιστα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου εκεί αναμένεται να εγκριθούν και τα επόμενα δεκαπέντε ονόματα τα οποία θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

Μέσα στην ημέρα ή το αργότερο αύριο θα δοθεί την δημοσιότητα ο νέος κατάλογος με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται τελικά να συμμετάσχουν ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, η Έλενα Κουντουρά, η Μαρία Ρεπούση από την πρωτοβουλία της «Γέφυρας» και ο καθηγητής Μιχάλης Σπουρδαλάκης, που είχε οριστεί επικεφαλής του διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει το «άνοιγμα» στην κεντροαριστερά, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι στα 15 νέα ονόματα, θα υπάρχουν αρκετά στελέχη από τον χώρο.

Στην Κουμουνδούρου ρίχνουν το βάρος τους και στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση που θα κάνει  το νέο σχήμα  ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συµµαχία στις  6 Απριλίου στο Τάε Κβον Ντο.

Οι πληροφορίες λένε εκεί θα αναδειχθεί µια εκλογική επιτροπή, στην οποία θα μετέχουν περίπου 100 μέλη καθώς θα εκπροσωπούνται όλα τα κόµµατα και οι κινήσεις  που στηρίζουν το νέο προοδευτικό µέτωπο.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER