Κοινωνία

Στον Κορυδαλλό άνεργη μητέρα για πρόστιμα του Κ.Ο.Κ

Αστυνομικό Μέγαρο

Κρατούμενη εδώ και πέντε μέρες είναι 43χρονη, άνεργη μητέρα στα Χανιά  για δύο πρόστιμα, εκ των οποίων το ένα έχει το έχει πληρώσει, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Η υπόθεση έχει ως εξής, η 43χρονη γυναίκα έπειτα από έναν τυπικό έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τμήματος Νέας Κυδωνίας την προηγούμενη Τετάρτη,  στην εξακρίβωση στοιχείων παρατήρησαν ότι εις βάρος της εκκρεμούσε μια καταδικαστική απόφαση για ένα περιστατικό που συνέβη στην Αθήνα, καθώς οδηγούσε ανασφάλιστο όχημα,  με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα.

Η γυναίκα ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι έχει  καταδικαστεί ερήμην της και μάλιστα της έχει επιβληθεί  ποινή 3 μηνών και 300 ευρώ, χωρίς αναστολή.

Όπως προκύπτει η κλήση για την εκδίκαση της υπόθεσης  δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της, διότι εκείνη είχε μετακομίσει στα Χανιά.

Η δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της, ζήτησε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής προβάλλοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία, τη δύσκολη οικονομική κατάσταση καθώς η ίδια είναι άνεργη αλλά και την ιδιαιτερότητα του παιδιού της, το οποίο είναι με ειδικές ανάγκες,  βαριά εγκεφαλική παράλυση και επιληψία.

Συνεπώς η γυναίκα αυτή περιμένει την μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εκτίσει την ποινή της, εφόσον δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει τα 6.000 ευρώ για να την εξαγοράσει και παραμένει στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου.

Η δικηγόρος της θα καταθέσει έφεση προκειμένου να ανασταλεί η ποινή σε βάρος της.

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER