Κοινωνία

Διαμαρτυρία μετα μουσικής έξω από το υπουργείο Εσωτερικών

μουσικά σχολεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η μουσική διαμαρτυρία που πραγματοποιούν γονείς και μαθητές Μουσικών Σχολείων, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην οδό Σταδίου. Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν προκύψει  με τη μεταφορά τους αλλά και τα κενά των εκπαιδευτικών.

Αντίστοιχη διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη όπου επιδόθηκε ψήφισμα στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Σε αυτό επισημαίνουν ότι: «τα τελευταία χρόνια, με την έναρξη κάθε σχολικού έτους, τα παιδιά μας βρίσκονται όμηροι της κρατικής ολιγωρίας αφού και η μεταφορά και η σίτιση καθυστερούν να ξεκινήσουν, πολλές φορές επί μήνες».

Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις Σέρρες, το Ρέθυμνο, το Αγρίνιο καθώς η 18η Οκτώβρη έχει οριστεί ως ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για όλα τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία με απόφαση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων με θέματα σχετικά με την μεταφορά των μαθητών, τα κενά των εκπαιδευτικών

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa