Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε με λίγο αισιοδοξία ένα προσωπικό σας θέμα. Για όσους έχουν βιώσει το τελευταίο διάστημα ένα χωρισμό, θα πρέπει να κλείσουν οριστικά αυτό το κεφάλαιο.

Ταύρος   Επαγγελματικά θέματα μάλλον θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα. Ίσως να μην έχετε κάνει τις καλύτερες συμφωνίες ώστε να μην υπάρχουν αλλαγές. Βέβαια να περιμένετε πολύ σύντομα θετικές εξελίξεις.

Δίδυμοι   Τα συναισθηματικά σας θα αρχίσουν να ηρεμούν. Η Αφροδίτη στον τομέα των προσωπικών σας επιλογών, θα μπορέσει από σήμερα και όλο το μήνα, να σας δείξει ότι υπάρχει φως στο τούνελ.

Καρκίνος   Τα οικογενειακά σας θέματα είναι πολύ πιεσμένα από πολλές σκοτούρες αυτό το διάστημα. Σήμερα θα υπάρξει μία λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα. Φροντίστε την διατροφή σας και την ψυχική σας υγεία.

Λέων  Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές συζητήσεις και προγραμματισμούς πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και θα σας δώσουν φτερά για να καλύψετε κάποιες εκκρεμότητες.

Παρθένος   Πολύ σημαντική μέρα για να βάλετε μία σειρά σε οικονομικά θέματα. Βρίσκεστε σε μία πολύ έντονα συναισθηματική μέρα που οι εξελίξεις θα σας δώσουν την θετική πορεία που θέλετε σε βασικούς τομείς.

Ζυγός   Η Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας φέρει μία ανατροπή σε ένα οικογενειακό θέμα και θα βρεθείτε λίγο μετέωροι στο να πάρετε αποφάσεις. Από την άλλη θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Σκορπιός  Πολλές σκέψεις και αναθεωρήσεις σε κάθε επίπεδο θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μία ολοκλήρωση ενός σημαντικού θέματος θα προκύψει μετά από πολύ επιμονή. Καλό είναι σήμερα να ξεκουραστείτε.

Τοξότης   Το φιλικό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσει σήμερα κάποιες ανασφάλειες. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά από μια εξαιρετικά πολύπλοκη κατάσταση και να πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα.

Αιγόκερως   Επαγγελματικά θέματα θα σας ταράξουν. Πολύ πιθανόν να πρέπει να δώσετε άμεσα κάποιες λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα. Φροντίστε την υγεία σας ή την υγεία κάποιου δικού σας.

Υδροχόος   Σήμερα θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια που θα σας κάνουν να κάνετε κάποια βήματα πίσω σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και νομικές υποθέσεις. Βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή.

Ιχθείς   Οι σχέσεις σας σήμερα θα περάσουν από μία κρίση. Πολύ πιθανόν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, να δημιουργηθεί μία ρήξη που θα σας στεναχωρήσει αρκετά. Μην αφήσετε να σας πιέσουν συναισθηματικά.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa