Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου σας ευνοεί σε πολλά επιχειρήματα που θα θελήσετε να ξεκινήσετε. Θα μπορέσετε να νιώσετε ολοκλήρωση για κάτι που φοβόσασταν πιο πριν να σκεφτείτε. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες.

Ταύρος   Η Πανσέληνος στον τομέα των προσωπικών σας, σάς επηρεάζει πολύ περισσότερο από ό,τι αρκετά πιστεύατε. Μία νέα σχέση πολύ πιθανόν να σας κάνει πολύ ευαίσθητους. Αν σκεφτείτε περισσότερο έξυπνα, κάποιο θέμα οικονομικό, θα μπορέσει να σας αποφέρει κέρδη.

Δίδυμοι   Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντικά για σας. Το κύριο θέμα που θα δώσω και μεγάλη βαρύτητα είναι αυτό της Πανσελήνου. Σήμερα, λοιπόν, θα σας απασχολήσει αρκετά ένα προσωπικό σας θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετά.

Καρκίνος   Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου δεν σας δίνει και πολλά περιθώρια να παρακάμψετε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Θα πρέπει σήμερα να μην κάνετε πολλές σκέψεις, αλλά περισσότερη δράση σε ό,τι σας απασχολεί. Η κοινωνικότητα σας θα βρίσκεται σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Λέων  Η Πανσέληνος σήμερα θα δώσει νέα πνοή σε επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποιο περιορισμό αποφάσεων λόγω οικογενειακών συνθηκών. Οι φίλοι μπορεί να μην συμφωνούν απόλυτα με τις επιλογές σας, αλλά μετά από  λίγο καιρό θα ανατρέψουν ό,τι σας λένε τώρα.

Παρθένος   Η Πανσέληνος από τον Ταύρο θα είναι για σας ένα δώρο. Πολλοί από σας θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θα δουλέψετε πάνω σε ένα πολύ ευνοϊκό για σας σχέδιο. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και σήμερα θα πρέπει να ελπίζετε σε ό,τι ποθείτε περισσότερο.

Ζυγός   Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.  Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε με άλλα μάτια και με ανοικτά μυαλά, ένα θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα. Οικονομικά θέματα παίρνουν θετική τροπή και βάζετε νέους στόχους.

Σκορπιός   Τα προσωπικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Επίσης, θα μπορέσετε να πλησιάσετε πιο πολύ ένα θέμα οικονομικό που σας έχει προβληματίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η λύση θα έρθει με υπομονή γιατί είναι η μόνη σωστή αντιμετώπιση που έχετε να επιλέξετε.

Τοξότης   Σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει να αναζητήσετε την προσωπική σας ηρεμία. Θέματα υγείας κι εργασίας θα σας κάνουν να είστε συνέχεια σε μία εγρήγορση. Θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τους άλλους, αλλά όχι ανυπέρβλητες.

Αιγόκερως   Πολύ θετική για σας αυτή η Πανσέληνος. Μπορεί να γίνετε αρκετά ρομαντικοί και παθιασμένοι. Διεκδικείτε το δικαίωμα σας στην ερωτική ευτυχία. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε ένα δυνατό επενδυτικό βήμα που θα έχει πολύ θετικές προοπτικές.

Υδροχόος   Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σας κάνει εξαιρετικά ανασφαλείς.  Θα μπορέσετε να δείτε ανθρώπους που είχατε λίγο παραμελήσει. Αυτό θα σας γεμίσει με χαρά κι ικανοποίηση. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που θα συμμετέχετε κάνοντας τη διαφορά.

Ιχθύς   Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο στον τομέα που ασχολείται με την επικοινωνία τα ταξίδια και τις επαφές σας με τους άλλους, σας βάζει σε καινούρια δεδομένα.  Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσετε κάτι που θα σας δεσμεύσει για το επόμενο διάστημα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa