Κοινωνία

Έκαναν «δώρο» 3,8 εκ. ευρώ για την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων και καρτών σίτισης

Οικογενειακά επιδόματα

Το χρηματικό ποσό των 3.800.000 ευρώ αποφάσισε να μεταφέρει η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Τράπεζα της Ελλάδος, έτσι ώστε, όπως ανακοινώθηκε «να συμβάλλει στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων και την επιδότηση της σίτισης που πιστώνεται στην κάρτα αλληλεγγύης, λόγω της έλλειψης ρευστότητας από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Η μεταφορά του ποσού θα γίνει από τα ταμειακά διαθέσιμα της Περιφέρειας και όπως υπενθυμίζεται, “από την αρχή, η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε και συμφώνησε στη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της στην Τράπεζα της Ελλάδας, συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας μας, διασφαλίζοντας, όμως, σε κάθε βήμα της τον θεσμό και τα χρήματα των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας”.

Σε δηλώσεις που έκανε ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας τόνισε ότι “αναλαμβάνουμε αυτή την πρωτοβουλία, επειδή δεν προέχει καμία άλλη προτεραιότητα, πέραν της ανακούφισης των συμπολιτών μας”. Όπως πρόσθεσε, “αυτή η απόφασή μας έχει ως αποκλειστικό σκοπό να σταματήσει πλέον η αγωνία των δικαιούχων συμπολιτών μας, που αναμένουν να λάβουν τα επιδόματα και τη δόση για την κάρτα αλληλεγγύης”.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa