Παράξενα

Game Of Thrones: Ο Σιδερένιος Θρόνος στον Πύργο του Λονδίνου (ΦΩΤΟ)

Σιδερένιος Θρόνος

Ο Αίγκον Ταργκάρυεν I ο Κατακτητής μάζεψε τα σπαθιά των ηττημένων εχθρών του και διέταξε τους σιδεράδες του King’s Landing να κατασκευάσουν τον Σιδερένιο Θρόνο. Δεν ήταν επιπλοποιοί ήταν σιδηρουργοί και αυτό που έφτιαξαν δεν ήταν κανένα έργο τέχνης, είναι ένα παράταιρο συνονθύλευμα από ατσάλι που πληγώνει με τις αιχμές των σπαθιών όποιον κάθεται πάνω του. Όμως αποπνέει φόβο, κύρος και εξουσία και αυτό ήταν που επιδίωκε ο Αίγκον. Τα χίλια σπαθιά, από τα οποία κατασκευάστηκε, όπως λέει ο μύθος, τον κάνουν τεράστιο, ώστε ο καθήμενος να βρίσκεται πάνω από όλους.

Απόψε είναι η παγκόσμια πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του «Game of Thrones» και το τηλεοπτικό δίκτυο HBO μετέφερε τον Σιδερένιο Θρόνο, με γερανό στον Πύργο του Λονδίνου.

«Στα 1.000 χρόνια της ιστορίας του, ο Πύργος του Λονδίνου υπήρξε ένα σύμβολο εξουσίας για τους Άγγλους Μονάρχες. Καθώς περιμένουμε την παγκόσμια πρεμιέρα του Game Of Thrones, είμαι περήφανος που βάζουμε τον Σιδερένιο Θρόνο, στην μακριά και πλούσια ιστορία του Πύργου» δηλώνει ο διευθυντής του βρετανικού καναλιού «Sky Atlantic», Zai Bennet.

Σιδερένιος Θρόνος

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa