Ζώδια

Γιατί να αφήνετε τα πράγματα στην τύχη; Εδώ είναι… τα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Η Πανσέληνος σήμερα σας ωθεί να τελειώσετε με επιτυχία κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για συζητήσεις με άτομα που θα έχουν για σας μια καθημερινή τριβή. Δώστε βάρος σε ό,τι αφορά την υγεία σας.

Ταύρος   Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας κάνει πολύ ερωτικούς και σας δίνει διάθεση για κάθε νέα συναισθηματική προσέγγιση. Είστε αισιόδοξοι ότι στη ζωή σας θα μπει η πραγματική ευτυχία και τα γεγονότα δεν σας διαψεύδουν. Ευκολία σε κάθε επιδίωξη.

Δίδυμοι   Η Πανσέληνος σήμερα σας διχάζει εσωτερικά και σας κάνει ανασφαλείς. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να τακτοποιήσετε εύκολα ένα οικογενειακό σας θέμα κι αυτό θα σας κάνει περισσότερο νευρικούς και ασταθείς. Μην πάρετε αποφάσεις.

Καρκίνος   Έχετε σήμερα την τάση να έρθετε πιο κοντά με δικά σας πρόσωπα και να φροντίσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Η Πανσέληνος σας κάνει κοινωνικούς και σας δίνει τρόπους να προσεγγίσετε τους άλλους με πολύ καλές συνθήκες.

Λέων   Αν αυτή την περίοδο ψάχνατε να βρείτε μία οικονομική στήριξη, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για αυτό το σκοπό. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να βάλετε υψηλούς στόχους σε ό,τι αφορά τα εισοδήματα σας.

Παρθένος   Οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχουν σκέψεις και βλέψεις πάνω σε ένα συντροφικό πλάνο. Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο σας, σας βρίσκει κοντά σε μία συναισθηματική επιλογή που καλύπτει απόλυτα τα ζητούμενα σας.

Ζυγός   Η Πανσέληνος σήμερα δεν βοηθά αρκετά την ψυχολογία σας και σας κάνει νευρικούς σε κάθε καινούρια κατάσταση που παρουσιάζεται. Μην μπείτε σε νέα συναισθηματική σχέση, μην γνωρίζοντας από την αρχή το πραγματικό της πρόσωπο.

Σκορπιός   Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας φέρνει κοντά σας ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και να σας συμπαρασταθούν. Αφήστε πίσω το παρελθόν και δείτε πόσο πολύ όμορφο μπορεί να γίνει το μέλλον σας. Οι φίλοι βοηθούν σε κάθε σας απόφαση.

Τοξότης   Αρκετό άγχος σήμερα για λόγους που αφορούν κάποιες επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Πολύ πιθανόν να δώσετε πολύ ενέργεια σε κάτι που είναι καταδικασμένο από την αρχή να αποτύχει. Φροντίστε να δείτε τα πράγματα με την πραγματική τους διάσταση.

Αιγόκερως   Μία πολύ θετική Πανσέληνος σήμερα σας βάζει πολύ κοντά στην τακτοποίηση προσωπικών σας επιλογών. Αν είστε ιδίως γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, έχετε πολύ μεγαλύτερες προοπτικές για μία συναισθηματική κάλυψη.

Υδροχόος   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η Πανσέληνος, σας δημιουργεί ευνοϊκά έντονες συνθήκες σε κάθε οικονομική σκέψη, που θα πρέπει όμως να ελέγξετε την κάθε παράμετρο που υπάρχει. Οι συνεταιρισμοί θέλουν πολύ προσοχή.

Ιχθείς   Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα σε συντροφικό επίπεδο. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας θα σας κάνει ανήσυχους σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην φαντασιώνεστε μέσα από τις δικές συναισθηματικές ανάγκες και χάνετε το μέτρο.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER