Παρασκηνιακά

Η Ελένη Αυλωνίτου με μαγιό στην πισίνα! (ΦΩΤΟ)

Ελένη Αυλωνίτου

Με μαγιό στην πισίνα φωτογραφήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, στα πλαίσια συνέντευξης στο περιοδικό Down Town. Η κ. Αυλωνίτου, που είναι και πρωταθλήτρια κολύμβησης, φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών, στο Ζάππειο, και μίλησε για την πολιτική και για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων εξομολογείται: «Μεγάλωσα στην Κυψέλη σε μια μικροαστική οικογένεια. Στα δέκα μου χρόνια ξεκίνησα τον πρωταθλητισμό με τον πατέρα μου να μην καλοβλέπει το συγκεκριμένο μου πάθος για την κολύμβηση. Φοβόταν, βλέπετε, μη και παραμελήσω το διάβασμα και μόνο αφότου του εξασφάλισα ότι θα είμαι άριστη μαθήτρια μπόρεσα να κάνω το πάθος μου πραγματικότητα. Όλη μέρα ήμουν ανάμεσα στο σχολείο και στον πρωταθλητισμό. »

aulwnitoua-0

«Δεν πολυπήγαινα σε πάρτι, δεν έβγαινα ιδιαίτερα έξω, δεν είχα εκρήξεις, δεν έκανα επαναστάσεις. Υπήρξα ένα συνεσταλμένο παιδί με τρομερή αυτοπειθαρχία, πράγμα που χρωστάω στον αθλητισμό. Όλες μου τις ανησυχίες τις εκτόνωσα μέσα στο νερό», αναφέρει.

15

Όσον αφορά την απόφαση της να πάει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια δήλωσε: «Στον Μυλωνάκη καταρχάς έχω πάρα πολύ καιρό να πάω γιατί έχει ξεφύγει. Άλλαξε το στυλ του, λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και υπερβάλλει. Όσον αφορά στην Πάνια πήγα μία φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κ. Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει διά τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω σε εκπομπή της. Θα περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της.»

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa