Πολιτική

Λεουτσάκος: Δεν υπηρετούμε τα μνημόνια

Στάθης Λεουτσάκος

Δεν υπηρετεί μνημόνια η Αριστερή Πλατφόρμα, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, προαναγγέλλοντας πως οι συνάδελφοι του που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, θα απέχουν από την ψηφοφορία.

Όπως υπενθύμισε με νόημα, ο πρωθυπουργός είχε τονίσει στις προγραμματικές του δηλώσεις πως θα εφαρμόσει το πρόγραμμα του και σημείωσε πως η εφαρμογή του μνημονίου σημαίνει καταστροφή και υποταγή της χώρας. Μάλιστα χαρακτήρισε ως «τερατώδη» την πλειοψηφία που έχει στη Βουλή για την εφαρμογή του.

«Τη λαϊκή κυριαρχία της χώρας μας θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλος» τόνισε το μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας.

Παράλληλα επεσήμανε ότι «κάποιοι έχουν βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κατάψυξη» και θέλουν να τον καταργήσουν, καθώς πλέον «μεγάλες πολιτικές επιλογές συζητούνται είτε με τη μορφή διαρροής, είτε με δηλώσεις στελεχών. Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συζητήσει ή σχεδιάσει καμία από αυτές τις επιλογές. Αυτό σημαίνει ότι έχεις καταργήσει και ακυρώσει το κόμμα. Ο πρωθυπουργός είναι και πρόεδρος του κόμματος, τέτοιες πολιτικές πρωτοβουλίες έχουν ένα στόχο, που πρέπει να συζητηθεί πρώτον και κύριον στα όργανα του κόμματος», τόνισε.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER