Πολιτική

Μπέρδεμα με την ομιλία Λοβέρδου στην Βουλή

Ανδρέας Λοβέρδος

Ένα μικρό μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την ομιλία του υπουργού Παιδείας  Ανδρέα Λοβέρδου, σε ότι αφορά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και για την ημερομηνία της έναρξης των ψηφοφοριών. Τα όσα είπε από τα έδρανα του κοινοβουλίου, ήταν διαφορετικά σε σχέση με το δελτίο Τύπου με την ομιλία του, το οποίο εστάλη από το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος είπε στη Βουλή: «Φτάσαμε μέσα στις συνταγματικές προθεσμίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το Σύνταγμα είναι σαφές. Η 7η Φεβρουαρίου είναι η τελευταία μέρα. Είμαστε ήδη δύο μήνες πριν. Είμαστε ήδη σε χρονικό περιθώριο εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Κι όσο παρακολουθούν τις σκέψεις μου εδώ και καιρό πάντα υποστηρίζω ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα το 2015. Πρέπει όλα αυτά να πάνε γρήγορα αμέσως μετά τις γιορτές γιατί η ασάφεια που δημιουργεί η εκλογολογία κάνει κακό»

Αντίθετα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο κ. Λοβέρδος, είπε:

«Φτάσαμε κοντά στις συνταγματικές προθεσμίες για εκλογή Προέδρου. Χαίρομαι για το περιεχόμενο της επίσκεψης του προέδρου της Βουλής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όσοι είναι κοντά μου γνωρίζουν πως από καιρό λέω, πως η 7η Ιανουαρίου είναι η καλύτερη ημερομηνία για την έναρξη των συνταγματικά προβλεπόμενων ψηφοφοριών. Γιατί δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα του 2015 στην ασάφεια που δημιουργεί η εκλογολογία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa