Παρασκηνιακά

Ο φάκελος που έκανε άνω κάτω τους Έλληνες μπροστά στη Μέρκελ!

Με μια απρόοπτη …απώλεια ξεκίνησε η συνάντηση Άγκελα Μέρκελ και Αλέξη Τσίπρα, καθώς μόλις κάθισαν στο τραπέζι, οι συνεργάτες του Έλληνα πρωθυπουργού συνειδητοποίησαν ότι έλειπε ένας φάκελος.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε αρχικά με αμηχανία, αλλά παρέμεινε χαμογελαστός μπροστά στις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων.

Οι συνεργάτες του δεν έκρυψαν την αγωνία τους, με τον Νίκο Παππά να ρωτά ένα από τα μέλη της αποστολής: «Το αρχείο; Στην τσάντα, στην τσάντα σου θα είναι».
«Όχι, αυτή είναι δική μου» απάντησε κάποιος, ενώ ένας δεύτερος ακούγεται να ρωτά: «Τι θα κάνουμε τώρα με τους δικούς μου φακέλους; Ποιος το πήρε, ρε;». «Ο κίτρινος, ο κίτρινος Βαγγέλη» απαντά μια φωνή προσδιορίζοντας τον εξαφανισμένο φάκελο.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΑΠΕΖΙ 2

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί μίνι ξενάγηση του κ.Τσίπρα στην Καγκελαρία από την Άγκελα  Μέρκελ στην οποία προχώρησε σε …εξομολογήσεις.

«Μου αρέσει πολύ το Βερολίνο. Είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις» είπε ο κ. Τσίπρας στην Μέρκελ, η οποία ρώτησε «Αλήθεια;». «Ναι, έχω σπουδάσει εδώ πολεοδομικό σχεδιασμό» της αποκάλυψε ο κ. Τσίπρας.

Στη συνέχεια, η καγκελάριος έδειξε στον πρωθυπουργό από το παράθυρο τα ψηλά κτίρια στο βάθος, ενημερώνοντας τον πως «όλα αυτά έχουν χτιστεί μετά την επανένωση».

Τσίπρας-Μέρκελ

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa