Ζώδια

Όμορφη Παρασκευή και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Σήμερα θα ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα, θα γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις και κουλτούρα από εσάς. Όλη αυτή η ποικιλία θα σας αρέσει, γιατί θα έχετε να πάρετε γνώσεις και εικόνες που θα σας χρησιμεύσουν αργότερα για κάποιο σκοπό.

Ταύρος   Είστε έτοιμοι να φύγετε και να ταξιδέψετε αυτό το τριήμερο που έρχεται προς κάθε κατεύθυνση. Αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση, θα υπάρξει μία αλλαγή από το απόγευμα και μετά. Βέβαια, καλό είναι να μην παρθούν αποφάσεις που θα σας πληγώσουν αργότερα.

Δίδυμοι   Κοινωνικότατοι θα είστε σήμερα και η επικοινωνία με τους άλλους θα έχει μία ιδιαίτερη ένταση. Θα συναντηθείτε με φίλους και ανθρώπους που μοιράζεστε μαζί κάποια σημαντικά θέματα που έχουν κοινωνικό όφελος. Η υγεία σας θέλει λίγη προσοχή.

Καρκίνος   Εντάσεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και πάντα θα υπάρχουν κάποια θέματα που δεν θα ολοκληρώνονται έως το βράδυ. Βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από τις έγνοιες.

Λέων   Ετοιμαστείτε για ένα όμορφο τριήμερο που έρχεται. Θα βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα υποδεχτείτε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε λόγω απόστασης. Σήμερα θα μπορέσετε να αναζητήσετε, αν το θέλετε, νέες συναρπαστικές εμπειρίες.

Παρθένος   Οικονομικά θέματα σας απασχολούν έντονα κι ίσως να πρέπει να βάλετε κάποιο όριο σε σπατάλες που δημιουργούν δικά σας πρόσωπα. Αν σήμερα νιώσετε μοναξιά, από αύριο το σκηνικό αλλάζει και σας δίνει απλόχερα αγάπη και έρωτα.

Ζυγός   Μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας, γιατί θα υπάρξουν τριγμοί σήμερα που ίσως δεν τους περιμένατε. Καλύτερες συνθήκες θα παρουσιαστούν, αν αποφασίσετε αυτές τις μέρες να ξεφύγετε λίγο από τα καθιερωμένα και τα λίγα που σας κουράζουν.

Σκορπιός   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε εύκολα σήμερα να βρείτε λύσεις για ένα πολύ σημαντικό εργασιακό θέμα που έχει παρουσιαστεί. Κάποια έγραφα και νομικές αποφάσεις θα σας στεναχωρήσουν.

Τοξότης   Κάποιο ρομαντικό ή δημιουργικό σας σχέδιο θα είναι εκείνο που θα σας απορροφήσει την ενέργεια σήμερα. Συναισθήματα τρυφερότητας ξυπνούν για έναν άνθρωπο που έχει για σας συμβάλει στο να νιώθετε καλά. Επαγγελματικά θέματα εξελίσσονται.

Αιγόκερως   Οικογενειακές αναστατώσεις ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κάποια πολύ δικά σας άτομα θα προσπαθήσουν να βάλουν τροχοπέδη στις επιδιώξεις σας κι αυτό θα σας εξοργίσει. Ετοιμαστείτε για ένα ευχάριστο τριήμερο, όπου όλα θα είναι πιο ήρεμα.

Υδροχόος   Προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικά συναισθήματα που θα σας ρίξουν εντελώς τη διάθεση. Σήμερα μην πάρετε καμία απόφαση που θα αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά και κάποιους οικονομικούς πόρους. Φροντίστε την υγεία σας.

Ιχθείς   Μία ταραχή σήμερα δεν τη γλιτώνετε. Αν είστε σε μία κρυφή σχέση, προσέξτε τις παραμέτρους που μπορεί να συμβούν. Είστε σήμερα εκτεθειμένοι σε λάθη που θα προκαλέσουν ταραχές και πολλά λόγια. Οικονομική αστάθεια.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER